Neónový Rudy - tvoj anjel - kto ho pozná?

Príspevok v téme: Neónový Rudy - tvoj anjel - kto ho pozná?
Argon

Schválne som ho nazval neónový Rudy, lebo on sám o sebe hlása, ze je svetelná bytost a jeho bozský tím mu pomáha ozdravovat vsetkých, ktorí sa k nemu utiekajú o pomoc.
Uz asi dvakrat som natrafil na tú skvelú stanicu Tvoj anjel a naozaj padam do kolien z tych sraciek co tam vysielaju. A tento Rudy, ktorý sa len ztazka vyjadruje po slovensky - je udajne nejaky svetelny mag ci ako sa to sam oznacuje. zaujimalo by ma, ci ho niekto osobne pozna, co je to za cloveka, predpokladam ze magor. Je tu niekto, kto o nom nieco vie? Preboha, kam to tento svet speje, ked uz aj toto vysielaju v telke.

ninka 255

fakt nechápem, ako mu niektorí ľudia slepo veria. skoro všetkým hovorí to isté, určite si vymýšľa,ale fantáziu má bujnú.

Argon

Keby ten telefonat nebol taky drahy, tak mu zavolam a opytam sa ho ako sa volala moja prva frajerka. Ze som to zabudol a surne jej musim nieco napisat. Aby mi dal jej adresu, sak on vie vsetko. Nech sa ten jeho bozsky tim cini, no ne?

Lulu2011

no malo rozprava, nic konkretne, iba ano, tak to je, ale straaasne vela ludi mu telefonuje, takze charizmu ma :)

Argon

ja by som len rad vedel co si o nom myslia nejaki jeho byvali spoluziaci, taki ludia co ho poznaju este z detstva. ci naozaj mal take mimoriadne schopnosti. mozno sa na nom rehocu az im gate praskaju.

Argon

ja som si na beton isty ze si vymysla. trieska piate cez deviate. hlavne sa mi paci aku ma bohatu slovnu zasobu. kazde druhe slovo je samozrejme a co sa tyka...

Lulu2011

mam z neho zmiesane pocity, najma z toho, ako vzdy vie presne mena anjelov, ludi, ktori mu zavolaju, neviem sa zbavit pocitu, ze si vymysla

Argon

No sak aj ja som pri tom sral a som si vsimol ze mu tam volaju same babky a dedkovci a hned mu diktuju datumy narodenia a ze ich ma ocistovat ci co. A ked zahlasil, ze pracuje na tej ociste aj so svojim bozskym timom, no mal som dost. Na buduce si to zapnem miesto komedie.

ninka 255

ja som ho tiež videla iba v telke na TV8, síce viackkrát lebo to pozerať je "zážitok".raz tam celý čas niečo upíjal zo šálky a ku koncu bol taký pripitý,že už nemohol ani rozprávať. mlel stále dookola to isté každému kto zavolal.som sa skoro pocikala od smiechu.