Neónový Rudy - tvoj anjel - kto ho pozná?

Príspevok v téme: Neónový Rudy - tvoj anjel - kto ho pozná?
Argon

Schválne som ho nazval neónový Rudy, lebo on sám o sebe hlása, ze je svetelná bytost a jeho bozský tím mu pomáha ozdravovat vsetkých, ktorí sa k nemu utiekajú o pomoc.
Uz asi dvakrat som natrafil na tú skvelú stanicu Tvoj anjel a naozaj padam do kolien z tych sraciek co tam vysielaju. A tento Rudy, ktorý sa len ztazka vyjadruje po slovensky - je udajne nejaky svetelny mag ci ako sa to sam oznacuje. zaujimalo by ma, ci ho niekto osobne pozna, co je to za cloveka, predpokladam ze magor. Je tu niekto, kto o nom nieco vie? Preboha, kam to tento svet speje, ked uz aj toto vysielaju v telke.

mdpr

človek keď má niejaké problémy a keď už nevie ako si má pomôcť, tak hladá rôzne prostriedky. Aj ja som zavolala Rudymu, nakolko som si myslela že neurobím nič zlé, pretože mal pri sebe sošku Pána Ježiša a Panny Márie, ale to čo mi povedal ma dosť šokovalo,keď som ho počúvala aké má nazory, zistila som že on nie je kresťan, osobne nemám proti nemu nič, môže to byť dobrý človek a ani sam nevie čo robí,preto vás chcem všetkých poprosiť aby ste neupadli do tých bludov a zvlášť prosím všetkých kresťanov lebo veľa ich tam volá, verte iba Všemohúcemu Bohu Otcu, Synu i Duchu Svätému.Odporúčam čítať www.varovanie.sk, tam nájdete na všetko odpoveď.

myslim

myslim, ze toto bola skor kritika na to, ze niektori ludia vyuzivaju dovercivost a tazku situaciu inych aby si naplnili vrecka.
isteze, akcne filmy ani rozne kauzy nikoho neurobia stastnym, ale ked sledujete ludi, ktori vystupuju v tejto relacii, je vam jasne, o co tu vlastne ide. to naozaj nie su ziadni svatci ani osvieteni.

arica

Nechapem, ako mozete takto prizemne rozmyslat a sudit. Co ste urobili pre to, aby sa sposob zivota v dnesnej dobe uberal mravnejsim smerom? Vasa kritika, ze sa pocikam a pose....m? To ma pomoct tomuto svetu? Treba zacat zmenou myslenia, osobnosti a potom i vztahov, tam smeruje posolstvo tejto relacie. Ak vam to nevyhovuje, pustite si serial Kosti, alebo kto kolko ludi postrielal, alebo co s ciganmi, alebo ako pokracuje vysetrovanie Gorila atd. To je zmysel zivota???? Smutne.

oli

co víte o Rudim, že ho tak kritizjete.Víra tvá tě uzdraví.Milý Argone ,proč mu lidé asi volají,protože jim pomáhá.Dělej to taky a budeš spokojenější.

arkadia

asi dvakrat som tu stanicu nahodou chytila, ano, je to sranda, hlavne ako im ti volajuci veria a spoliehaju sa na nich. ved uz je tu na slovensku viac vestcov ako normalnych ludi. odkial sa vlastne vyrojilo tolko zazracnych liecitelov a magov? asi je to dobry biznis a ludia jednoducho chcu byt klamani. alebo veria tomu, ze ziskat zdravie alebo dozvediet sa co ich caka je naozaj take jednoduche.
myslim ale, ze v rodisku tychto vestcov ich nikto velmi vazne neberie. tam ich predsa poznaju.