Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Chcem nosit kratke tricka bez toho aby mi pretrcalo sadlooo

Nikuska91

inuska--dakujem pekne...
Tak ja sa teda budem snazit nejak obmedzit sladke a moje zle nelady inym sposobom riesit!Naozaj dakujem!

inusa

ja som bola teraz tyzden v nemocnici a teda centimeter dole aj na bokoch aj na pase aj ked ja to v podstate vôbec nepotrebuje a aj ja som zavisla na sladkom kazdy den aspon kusok cokolady ale asi mam lepsi metabolizmus tak to ti uz neviem poradit jedine to chce silnu vôlu a to ze tu o tom píses je celkom dobrý zaciatok =o)

Nikuska91

no,to je pravda,ze sa zle stravujem pretoze som zaaaavisla na sladkom..ked mam len trochu nervy abo ma nieco nahneva,tak hned to musim zajest...a najcastejsie je po ruke sladke...ja sa chcem tohto strasneho zlozviku zbavit..!!!Pomozte mi..!!

Nikuska91

prepacte...zle som sa vyjadrila.Preto som pisala,ze nechcem ziadne rady aby som zacala cvicit lebo ja cvicim 5krat do tyzdna po 2-3 hodinach...cize sa da povedat,ze aktivne sportujem.A nic to nepomaha a preto som chcela,ze ci neviete nejaky konkretny cvik,ktory by ma zbavil tych bokov..Este raz sa ospravedlnujem...blbo som to napisala..

milli

To ze si takpovediac trochu pri sebe moze mat viac dovodov - dedicne dispozicie, zivotosprava, zdravotne priciny, psychicke symptomy, užívenie urc. skupiny liekov...
Ak je to zivotosprava, potom sa len telo takymto sposobom ohlasuje o adekvatnu napravu. Ak by tou napravou mal byt pohyb, potom ho hned v uvode nevylucuj z prostriedkov pomoci, inak sa dostanes do bludneho kruhu, kedy budes jeden problem riesit nevhodnou formou, ale s nasledkami v inej oblasti. Skus od tych najjednoduchsich a najzdravsich sposobov k tym zlozitejsim, ale tam uz pripadne rataj s odb. pomocou.

sandy

giho, pekna rada vazne, ze nezer. Ved sa normalne spytala, a to so zradlom podla mna moez aj nemusi mat nic spolocne, ja nezerem a mam aj tak boky a co, zjem menej o 500% ako moja vychudnuta kamoska a to je co povedat a som buchticka.

Nikuska91
bez cvicenia to nepojde, korculovanie je super, alebo vezmi kamosku a chod plavat to krasne formuje postavu:-)))
Ja som nekdy mala krasnu postavu, no nejako nezostala,a le snazim s atiez. Drzim palceky

filaga

daj si bocik, klobasku, tlacenku, proste vsetko na co mas chut a hlavne nech to ma na 100g aspon 50g tukov. Vies klin sa klinom vybija. Poriadne ukaz sunky a daj si ricmen.