Ahojte, mám tu taký problém..hrávam futbal a mám už cca 2 mesiace zaparené stehná z vnútornej strany. Veľmi červená a podráždená pokožka. Neskôr mi to prešlo aj do okolia penisu a semenníkov. Dosť to svrbí a tak si to občas doškriabem a mám to červené ešte viac. Chcem sa spýtať, čo si mám na to dať, alebo čo mám robiť..Ďakujem za vaše rady
Zapareniny na stehnách a v okoli penisu
skus ten bepanthen alebo na notine mavaju taku ucinnu detsku vazelinu a ta je hrozne fajn - na druhy den o nich niet ani sajnu
Bepanten plus a tyto ubrousky: Intim Comfort 10 kapesníčků-anti-intertrigo balsám, jsem na vozíku, čili- bojuji s tím v parných dnech neustále
bepanthen care nielen na zapareniny, ale aj na osuchane stehna, na upokojenie pokozky a hydrataciu - za mna najlepsi krem.
Ahojte....
Tak skusal som kremy bepanthe, canesten...iba horsie zcervenanie a podrazdenie.....!!! puder nestacil tiez
Kupil som dezinfekciu betadin sem tam si to dam ale co mi pomohlo
je obycajne mydlo DETOL 2-3x denne riadne umyt citil som hned ze somariny kremiky su na nic pekne to vysusuje a po 3 dnoch ustupuje... moja skusenst
jednoznačne bepanthen care, pre deti aj dospelých je na zapareniny ako stvorený :)
Vyskúšajte -odkaz odstránený-.
pred zápasom, tréningom repíkovú masť a po sprche ľubovníkový olej. prešiel som tým a v pohode poradím na sharald@azet.sk
Urcite by som Vam odporucila bavlnene spodne pradlo a pokial mozno aj sportove nohavice z bavlny. Absolutna hygiena a pokial mozno "vetranie" inkriminovanych miest ak to ide.
Na ulavu ale i v buducnosti prevenciu pouzivajte Bepanthen krem napriklad. Je velmi ucinny na predchadzanie zapareninam u deti ale pouzivame ho i my zeny so silnejsimi stehnami:-)))