Zapareniny na stehnách a v okoli penisu

Príspevok v téme: Zapareniny na stehnách a v okoli penisu
Krucifix

Ahojte, mám tu taký problém..hrávam futbal a mám už cca 2 mesiace zaparené stehná z vnútornej strany. Veľmi červená a podráždená pokožka. Neskôr mi to prešlo aj do okolia penisu a semenníkov. Dosť to svrbí a tak si to občas doškriabem a mám to červené ešte viac. Chcem sa spýtať, čo si mám na to dať, alebo čo mám robiť..Ďakujem za vaše rady

Golem

Zapareniny pri penise, to je normalny jav :) Tak ako bolo spomenute bepanthen ;) je na zapareniny pouziva sa hlavne pre male deti ktore nosia plienky ;) Bepanthen pomoze :)

pe84

ja na zapareniny odporucam Bepanthen masticku, je vyborna, velmi rychlo prinesie ulavu a zaberie, davam ju dcerke na ritosku uz od narodenia a nedam nanu dopustit :)

Krucifix

Ivka - určite pôjdem
Pan debil - mal by si radšej rodičom dávať do vody prášky na spanie aby ťa nebili a neriešil si si potom na internete svoje komplexy menejcennosti. Tvoje pre teba možno vtipné názory nikoho nezaujímajú, tak sem prosím nepíš, ale je mi jasné, že nemáš priateľov, tak píšeš sem aby ti niekto odpisoval. A už chápem aj ten nick, stačili 3 príspevky od teba. Btw, každý 5ti športovec má zaparené minimálne stehná, ale to ty nemôžeš vedieť, keďže žiješ život za počítačom v izbe bez okien. Nepíš sem prosím už, inak len potvrdíš moje slová..

Ivka 1

Syn mal tiez raz take tazkosti ako popisujes aj Ty a viem,ze mu kozna lekarka dala nejaky roztok , ktorym si to oplachoval a natieral mastickou. Zakazala mu aj nosit spodne pradlo z umelych vlakien.Najlepsie by bolo zajst na kozne odd. lebo ak si to budes skriabat, mozes si to infikovat a to by potom bolo ovela horsie.Velmi rada by som Ti napisala,co mu to vlastne predpisala ale bohuzial to bolo asi pred piatimi rokmi. Nevahaj, zajtra chod za koznou lekarkou a uvidis,ze v nedelu - v pondelok to bude ovela lepsie.

pan debil

Dobre, ze si mi to napisal dvakrat, lebo tak to mozno skor pochopim. Dakujem za tvoj prispevok, bol fakt poucny. Budem si z teba brat len a len priklad.

Krucifix

Pan debil - tvojmu tatovi spuchli guľky a potom ťa splodil..
Ivka, Delphia - nie žiadny vyrážky ani nič podobné, len zaparené a strašne mi to vadí. Skúsil som ten púder, tak uvidíme..dám tomu čas a verím, že to bude fajn. Zatiaľ ďakujem

Krucifix

Pan debil - tvojmu tatovi spuchli guľky a potom ťa splodil..
Ivka, Delphia - nie žiadny vyrážky ani nič podobné, len zaparené a strašne mi to vadí. Skúsil som ten púder, tak uvidíme..dám tomu čas a verím, že to bude fajn. Zatiaľ ďakujem

pan debil

A spuchli ti z toho aj gulky? Musis si to niecim natierat, najlepsie bravcovou mastou, lebo potom sa to viac prejavi, ci to je alebo nie je pravda.

stary ujo

je to hubové ochorenie...pozri si niečo na ten účel! Ale hlavne: nenosiť umeliny, ideálna je čistá bavlna. A podľa možností udržiavať v suchu! Skús mastičky Canesten, Lamisil...a pod.