Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Fixny strojček,strojček na zuby...aká farba gumičiek????

AndreaP

Ahoj, no zo začiatku to nebolo nič moc, dral mi ten drôtik jazyk, ale potom si zvykneš:) Potom ti budem držať palce toho 4. mája, mne idú akurát v ten deň meniť gumičky:)

krivozubka

Ojojoj.....dufam že to nebudem boliet moc...asi ta to zozačiatku aj trocha obmedzovalo že????ked to bolelo..ale to nič aj tak sa teším :)

AndreaP

Zuby ma bolia ešte teraz popravde, ale ja mám predkus takže to je niečo iné ako máš ty. Prvý deň bol dosť bolestivý, takže som bola len na tekutej strave ale asi do týždňa som mohla celkom jesť, ale to je od individuálneho prípadu. Niekto môže jesť už na druhý deň normálne.

krivozubka

Super už sa naň teším ...ja mam krivé hlavne horné zuby(vytŕča mi očny zub)jeden mám normálne zaradený ale ten druhý už nemá miesto...tak mi budú aj niečo trhat ale až počas liečby.

AndreaP

Strojček mám už skoro dva mesiace a už po prvom mesiaci mi lekár povedal, že už je tam vidieť zmenu. Tak som zvedavá čo povie na ďalšej kontrole, ale už aj sama vidím, že sa mi posunuli.

krivozubka

ja asi skúsim tú sivú-striebornú...ved aj tak gumicky sa menia.....a ako casto si ich dávaš vymienat či to urcuje zubár?