Mam 16 rokov ..o necely mesiac budem mat strojček ,no chem zvolit taku farbu gumičiek aby moc nekričala ,ktoru by ste odporúčali -bielu ,čiernu priesvitnu alebo striebornu???
Fixny strojček,strojček na zuby...aká farba gumičiek????
nicis....dakujem za radu:)))....no skoda zistila som ze moj ortodont nedava gumicky ale nic to nevadí aspon som si nemusela s tym lámat hlavu :D
Čierne určite nie, ani také tmavé si nedávaj. :) Ja som kedysi mala strojček a dala som si čierne/tmavo modré a vyzeralo to, akoby som mala pokazené všetky zuby.
Daj si buď nejaké veselé, farebné, kľudne i každú inú, bledo šedé, biele alebo priesvitné (tie som nosila ja). Ale POZOR pri priesvitných, budeš si musieť dávať pozor, čo piješ, lebo sa často zafarbili, napr. aj od takých "vodových" nanukov, sirupou a cola bola úplná smrť. :)
Ale inak je to úplne v pohodičke, počase si zvykneš. :)
Nie drotiky ani nie ale tie zámky trocha ale už som si celkom zvykla...ale ešte trošku bolia hlavne predné jednotky,ostatné už celkom v pohode :)
Mna to uz bolii tretí deň ale dá sa to ....... Nie namám žiadne gumičky on povedal že už gumičky nedáva normálne tam obkrútil taky tenučký drôtik a konček srkútil a založil aby to neškriabalo..skoda lebo som sa na tie gumičky tešila ale no čo....no ja som z Oravy tak tu mame tych ortodontov dost málo
Ahoj aj ja som si na teba spomenula:) ozaj ku akému čeľustnému ortopédovi chodíš? Mňa to dosť boli tento mesiac mi sťahujú medzery, tak ma to bude bolieť asi tak dva dni, ale prežijeme:) Tak ti potom dal asi priesvitne gumky lebo normálne sa vždy dáva strieborný drôtik a gumička je pod breketou.
Ahoj aj ja som si na teba spomenula:) ozaj ku akému čeľustnému ortopédovi chodíš? Mňa to dosť boli tento mesiac mi sťahujú medzery, tak ma to bude bolieť asi tak dva dni, ale prežijeme:) Tak ti potom dal asi priesvitne gumky lebo normálne sa vždy dáva strieborný drôtik a gumička je pod breketou.
Ahoj :)paráda mam to za sebov ...bolo to celkom v pohode...len nasadzovanie tých krúžkov bolo trochu nepríjemné ale dalo sa ...a nakoniec som si nemusela ani lámat hlavu nat farbou gumičiek lebo mi dal strieborný drotik čo splíva so strojčekom...a nejak mato ani nebolí ani sa neodiera o peru ....zatial som spokojná dúfam že to aj nadalej tak zostane :DDDD...a ty????ako bolo(spomenula som si na teba ked som lezala v kresle :)...)
Dakujem :) aj ja budem mysliet na teba :)...som velmi zvedavá ,už sa namožem dočkat ale som zvedavá aj na to ako zareaguje okolie lebo som na to nikoho nepripravila...chcem aby to bolo take prekavapenie:)