1dnova hladovka-katabolizmus-faza mesiaca

Príspevok v téme: 1dnova hladovka-katabolizmus-faza mesiaca
lindusa

Minule sa mi podarilo drzat 1dnovu hladovku+vypila som asi3,5l tekutin.Schudla som 2kila.Trener vo fitku mi vravel,ze z tych 2 kil je 1/2kg svalova hmota.Zda sa mi to vela,zeby katabolizmus prebiehal tak bleskurychle po 1dnovej hladovke?
Mate niekto s tym skusenosti.
A ak odporucate hladovku,ako casto a v ktorej faze mesiaca je to najvhodnejsie drzat? dakujem za odpovede a nazory :o)

mackousko

Kulturisti neberu drogy, pretoze nie su navykove (iba niektore), ale hadzu do seba tabletky, ktore pomahaju v rysovackach. A este som nepocul ze beru kofein na ukludnenie CNS ale beru napriklad T3 (zrychluje bazalny metabolimus), efedrin (podporuje odburavanie tuku), pre blaznov DNP alebo napriklad este Clenbutherol, ktore sa daju dostat v lekarnach ale iba na lekarsky predpis. A stym odburavaniu mesa ma pravdu, pretoze to je obrana tela na situaciu, ze je nedostatok stravy a telo si povie aha odburam par svalov aby som zmensil bazalny metabolizmus. Pretoze svaly su luxusom pre telo a strasny zrac potravy. Ak chces schudnut cisto iba tuk, bez nejakych tablietok, ktore bezne nedostanes kupit tak existuju diety ako napriklad Cyklicka Ketogenna dieta alebo sacharidove vlny. V tychto dietach sa pali najviac tuku a svaly zostavaju.

jozo

tak ano pri rysovani schudnete aj svalovu hmotu ten trener mal pravdu asi z 2kg pol kg svalstva.kulturisti pri rysovani beru drogy na ukludnenie CNS aby nestracali svastvo napr.kofein kodein atd.keby jedli iba bielkoviny tak urcite by schudli este viac lebo telo je v strese cize nepotrebuje bielkoviny zvonku berie ich jednoduchsie zo svalov.tak uz pochopte ze kulturistom netreba velmi rysovat lebo beru anabolika a vteday mozno jest ciste bielkoviny a naberat cistu svalovu hmotu.takze kulturisti su muzi v deckom tele.s pozdravom jozo

lindusa

prosim,nehadajte sa mi tu v tejto teme :o((.
Takze aj z mojich vedomosti mi vyplynulo,ze tak rychlo k ubudnutiu svalov nemohlo dojst..Hlavne ked ta hladovka bola len 1 den.
Len mi vrta v hlave,ze ked pozerate "jste to co jite",tak tam mnohi okrem tuku stracaju aj svalovu hmotu.Je to pre mna nepochopitelne,lebo ked niekto ma zasoby energie vo forme tuku a svoje svaly vyuziva-napr.chodi cvicit,ako mu moze svalova hmota ubudat?

No a druha vec,ako casto sa takato hladovka odporuca?1* do tyzdna,mesiaca?a vraj v niektorych fazach mesiaca je ucinnejsia.Len uz neviem,ci pri splne...Poradite?

ccc

Filaga, sorry, teraz som si prečítala znova, čo si písala, a vlastne si napísala niečo podobné ako ja, mala som pocit, že reaguješ na to, akú blbosť som napísala ja, tak sorry

filaga

ccc >> a to si teraz na koho reagoval ? :)

ale inak pri rysovacke nejde ani tak o zvacesenie objemu..to uz davno mali mat zvacsene ked rysuju.

ccc

Ale veď kulturisti, keď rysujú strácajú TUKY, a nie SVALY
Z tukov by toho teda veľa nenarysovali, preto vtedy jedia hlavne bielkoviny a nie tuky,aby sa im mal z čoho zväčšovať objem svalov

filaga

"Schudla som 2kila.Trener vo fitku mi vravel,ze z tych 2 kil je 1/2kg svalova hmota " >> to by si musela byt riadne nasypana. :-) Potom neviem akoby vypadali kulturisti ked rysuju :))))

ccc

A ešte katabolizmus a anabolizmus prebiehajú nepretržite,to nieje nijak stavané na príjem potravy, podstatné je z čoho ten kat.a anab.prebieha, či donútiš telo, aby prestavovalo už syntetizované bielkoviny, alebo mu ich dodáš zvonku.
Myslím, že ti je jasné, čo je pre telo lepšie..
Pri hladovke sa ti môže telo trochu prečistiť-črevo, ale spájať to s chudnutím nie je podľa mňa múdre