Mám ich totiž velmi riedke , neviete poradiť , čo používať , jesť aby som mala hustejsie vlasy. ? . Aby spevnili ? Mám to dané geneticky ale aj tak . prosím poradte .. DAKUJEM
Chcem huste vlasy
mne osobne pomohlo ostrihat si ich tak o 10 cm, kedze som mala vlasy pod prsia a dnes ich mam tak na lopatky...vyzeraju ovela hustejsie. hlavne si nedavaj vlasy ostrihat do postupna, tupy strih je pre riedke najlepsi. a zacala som jest viac ovocia,zeleniny, orechov, ryb a masa. tiez pouzivam tabletky donna hair a myslim ze kvalita vlasov a ich objem sa zlepsili...tiez sa mi pomaly navracia povodna hustota. ziadne zehlicky, feny a tuzidla!!!! inak sirka mojho chvosta je tak 3,5 az 4 cm
Dobrý deň,
Chcela by som sa spýtať, či nemá niekto skúsenosti s trichologickým vyšetrením v Martine, koľko to približne stojí...
Za odpoveď Vám vopred veľmi pekne ďakujem :-)
hlavne nekupuj tablety, šampóny a pod. účinok je taký, že ako náhle prestaneš drahý produkt používať, vypadávanie vlasov sa znásobí!!!!
vec druhá, leky sú testované len krátkodobo, nevieš čo bude o 10-20 rokov..aké následky!!!
buď to máš dedičné, alebo si nervák a si stále v strese, alebo máš zlú životosprávu!!!!!
preto pozri na otca, prípadne poštára a suseda, medituj a nenervač, zmeň prácu a žer pravidelne produkty, kt. sú pre kožu výživné!!! amen
tu je celkom zaujimavy clanok na porovnanie dvoch najlepsich zahustovacov
odporucam precitat cele
mne kvoli operacii museli ostrihat vlasy a teraz je to uz sice skoro 7 rokov ale narastli mi uplne ine vlasy ako pred tym. Ovela hustejsie ako boli. Lenze dobrovolne by som sa na to nikdy nedala...
tu je nejaky clanok
Tato britska spolocnost sa v poslednych rokoch dost rozmaha, deklaruju, ze su priekopnici v najnovsej technologii proti vypadavaniu vlasov a obnove noveho rastu prostrednictvom Rastovych Faktorov z rastlin.
Ich Serum VEGF ma podla poslednych prieskumov o 237% vyssi ucinok ako sam Minoxidil.
treba si prestudovat zahranicne fora, kde pisu ludia konkretne skusenosti.
Na slovensku je to este len novinka.
Make up na hustotu vlasov :D v dm za 45 € :D jedine co ma napadá..ALE CI TO AJ FUNGUJE :D
Ahoj.Ja užívam produkt Krásne vlasy,nechty a pokožka od spoločnosti ExtraVita.Najprv sa mi zlepšili nechty, potom pokožka a do 3 týždňov od užívania prípravku aj vlasy.Prestali vypadávať a objem majú väčší.Vlasy musíš vyživiť z vnútra.Nato ti šampón nepomôže.Je to kúra na 3 mesiace!!! za 32,50€ čo je 11€ mesačne!!! a výsledky sú 100%-né. pokec.azet.sk. tu je link na pokec.A na facebooku mám Zdravý a šťastný život.
Ahoj.Ja užívam produkt Krásne vlasy,nechty a pokožka od spoločnosti ExtraVita.Najprv sa mi zlepšili nechty, potom pokožka a do 3 týždňov od užívania prípravku aj vlasy.Prestali vypadávať a objem majú väčší.Vlasy musíš vyživiť z vnútra.Nato ti šampón nepomôže.Je to kúra na 3 mesiace!!! za 32,50€ čo je 11€ mesačne!!! a výsledky sú 100%-né. pokec.azet.sk. tu je link na pokec.A na facebooku mám Zdravý a šťastný život.