Chcem huste vlasy

sjfdlskjfgbs

mne osobne pomohlo ostrihat si ich tak o 10 cm, kedze som mala vlasy pod prsia a dnes ich mam tak na lopatky...vyzeraju ovela hustejsie. hlavne si nedavaj vlasy ostrihat do postupna, tupy strih je pre riedke najlepsi. a zacala som jest viac ovocia,zeleniny, orechov, ryb a masa. tiez pouzivam tabletky donna hair a myslim ze kvalita vlasov a ich objem sa zlepsili...tiez sa mi pomaly navracia povodna hustota. ziadne zehlicky, feny a tuzidla!!!! inak sirka mojho chvosta je tak 3,5 az 4 cm

E_R

Dobrý deň,

Chcela by som sa spýtať, či nemá niekto skúsenosti s trichologickým vyšetrením v Martine, koľko to približne stojí...

Za odpoveď Vám vopred veľmi pekne ďakujem :-)

prezývka

hlavne nekupuj tablety, šampóny a pod. účinok je taký, že ako náhle prestaneš drahý produkt používať, vypadávanie vlasov sa znásobí!!!!
vec druhá, leky sú testované len krátkodobo, nevieš čo bude o 10-20 rokov..aké následky!!!
buď to máš dedičné, alebo si nervák a si stále v strese, alebo máš zlú životosprávu!!!!!
preto pozri na otca, prípadne poštára a suseda, medituj a nenervač, zmeň prácu a žer pravidelne produkty, kt. sú pre kožu výživné!!! amen

bejby

mne kvoli operacii museli ostrihat vlasy a teraz je to uz sice skoro 7 rokov ale narastli mi uplne ine vlasy ako pred tym. Ovela hustejsie ako boli. Lenze dobrovolne by som sa na to nikdy nedala...

Ludi

Tato britska spolocnost sa v poslednych rokoch dost rozmaha, deklaruju, ze su priekopnici v najnovsej technologii proti vypadavaniu vlasov a obnove noveho rastu prostrednictvom Rastovych Faktorov z rastlin.
Ich Serum VEGF ma podla poslednych prieskumov o 237% vyssi ucinok ako sam Minoxidil.

www.nanogen.sk

treba si prestudovat zahranicne fora, kde pisu ludia konkretne skusenosti.
Na slovensku je to este len novinka.

JankoSNV

Ahoj.Ja užívam produkt Krásne vlasy,nechty a pokožka od spoločnosti ExtraVita.Najprv sa mi zlepšili nechty, potom pokožka a do 3 týždňov od užívania prípravku aj vlasy.Prestali vypadávať a objem majú väčší.Vlasy musíš vyživiť z vnútra.Nato ti šampón nepomôže.Je to kúra na 3 mesiace!!! za 32,50€ čo je 11€ mesačne!!! a výsledky sú 100%-né. pokec.azet.sk. tu je link na pokec.A na facebooku mám Zdravý a šťastný život.

JankoSNV

Ahoj.Ja užívam produkt Krásne vlasy,nechty a pokožka od spoločnosti ExtraVita.Najprv sa mi zlepšili nechty, potom pokožka a do 3 týždňov od užívania prípravku aj vlasy.Prestali vypadávať a objem majú väčší.Vlasy musíš vyživiť z vnútra.Nato ti šampón nepomôže.Je to kúra na 3 mesiace!!! za 32,50€ čo je 11€ mesačne!!! a výsledky sú 100%-né. pokec.azet.sk. tu je link na pokec.A na facebooku mám Zdravý a šťastný život.