Chcem huste vlasy

ameliawander

cesta k hustym vlasom vedie cez spravnu vyzivu, mne sa to podarilo aj vdaka vitaminom donna hair a zmene starostlivosti o vlasy

Majo1244

Ahoj :-) Určite by som odporučil zmeniť šampón, môžem odporučiť šampón rady Hairina, ktorý je čisto bylinný z indických bylín, ktoré podporujú regeneráciu a rast vlasov - -odkaz odstránený- :-) Prípadne by som doplnil ešte aj o vlasový olej tej istej rady.

rapunzel

to čo tu píšu niektoré baby je nezmysel.
áno, je to v prvom rade genetika, ale z vlastnej skúsenosti viem, že vlasy mi (ani nie zhustli), ale neskutočne zhrubli po používaní HENNY - hrubý vlas vytvára dojem objemu a vlasy pôsobia hustejšie a sú určite aj zdravšie a menej sa lámu ako tie jemné vlasy - ale neodporúča sa to kombinovať s chemickou farbou na vlasy - môžu vzniknúť alergie...

ďalej čo sa týka DIXI brezového šampónu ako ho používam každý mi hovorí že mi strašne rýchlo rastú vlasy, ja ho milujem aj jeho vôňu ale uznávam, že vysušuje vlasy a mal by sa preto kombinovať s kondicionérom. niektorí ľudia sa sťažujú aj na lupiny, čiže ak máš problém s lupinami asi nevyužívaj...

a ďalšie odporúčania pre rast nových vlasov sú : BIOTÍN (vitamín B7 myslím, dostupný v lekárni), RICÍNOVÝ OLEJ (ten pomáha aj pri obnove obočia, ale je veľmi hustý preto sa v prípade vlasov odporúča zmiešať, napr. s kokosovým - vmasírovať do kože, ideálne je keď si olej aj trochu zohreješ dochádza k lepšej cirkulácii pokožky) ŠTAVA Z ČERVENEJ CIBULE (ideálne nakrájať a buďto nechať týždeň odstáť v kvalitnom alkohole, alebo ho s ním priamo rozmixovať, je z toho bordel ale pomáha! pôsobí protizápalovo, čistí vlasovú pokožku a podporuje rast nových vlasov)

syndiluca

Skuste uzivat metioninove kapsuly, dostanete ich v lekarni a moze vam ich predpisat AJ LEKAR.
Metionin je aminokyselina, ktoru mame prirodzene v tele, a ak je znizeny, tak nastavaju problemy s nechtami, sliznicami, a vlasmi.

andrejka33

mne donnahair vobec nepomohla, padali mi vlasy, jedine co mi zabralo je amitamin® Hair Plus, vlasy mi prestali padat a aj zhustli,su aj pre alergikov, treba vyskusat asi viac kazdemu sadne nieco ine

danka555

ahoj, ja mám tiež odjakživa riedke vlasy, nepomohli prípravky ani zmena stravovania, ked raz máš malý počet cibuliek, prípadne tenký vlas, tak to nezmeníš žiadnymi prípravkami. Preto som si dopomohla tým, že som si dala predĺžiť vlasy, resp. skôr zahustiť ako predlžiť. Mám to už štyri roky a mám pokoj, som spokojná, nemenila by som, chodím v Košiciach do tarkanstudia.

rapidecka1

na huste vlasy je dobre uzivat vitaminy z lekarne, ja som douzivala DonnaHair a vlasy mam neskutocne huste a krasne, maximalna spokojnost