Mám ich totiž velmi riedke , neviete poradiť , čo používať , jesť aby som mala hustejsie vlasy. ? . Aby spevnili ? Mám to dané geneticky ale aj tak . prosím poradte .. DAKUJEM
Chcem huste vlasy
donnahair sú super vitamíny na hustotu a lesk, tiež som na nich fičala zopár mesiacov :)
Ono to zase až taká sláva nie je - ja ich mám až príliš husté a musím si ich dávať prerieďovať u kaderníčky.
Mám ich dané aj geneticky, moja sestra je chúďa zas opačný extrém, ale výrazne sa jej zlepšila kvalita keď dala na moje rady - prestať jesť živočíšne tuky, vyprážané veci a práve naopak zamerať sa na dobré tuky - vlašské orechy sú fakt skvelá vec na zlepšenie kvality vlasov, ďalej olivový olej, ryby a celkovo omega kyseliny - to prosím pekne jesť :)
zo šampónov sú najlepšie tie klasické, staré značky - brezový a žihľavový. Tiež odporúčam nečesať vlasy hneď po umytí, ale až po uschnutí.
Skús zmeniť najprv svoje stravovanie. Mne sa tiež veľmi zlepšila ich kvalita, ked som zacala dbat viac o jedálniček. Okrem toho, ja si tiež robím pravidelne žihľavové zábaly, tie mi fakt pomáhajú.
Určite forcapil. Jediné čo mi pomohlo.
pocet korienkov je asi dany nepribudnu ti len tie kde ti vypadali.po urcitom case sa vlasy obmienaju.skrasneju a spovneju dobrou stravou napr.ovocie zelenina=surove.rozne orechy napr,gastany kokos=tie su extra na vlasy a pod,pseno pohanka.mrkva perfektne.napr. B,A,Fe,vit a pod. vsetky ale nie umele v jedle.atd,pangamin bez pomocnych latok-pivovarske kvasnice,zihlava aj oplachnut,lopuch,ked pocuvat budes svoju intuiciu ,svoje srdce navedie ta co robit po com siahnut .a uspokojit sa s tym co nam matka priroda nadelila.chod do prirody.ahoj.dnes sa plno ludi striha na kratko a najezka.
nepostrehla:-)
Disney, neviem odkial mas take informacie, ale ja si pravidelne umyvam vlasy vlaznou vodou, nie teplou (ta nie je vhodna na vlasy) a na zaver dam studenu vodu. Vlasy sa mi lepsie lesknu, ale efekt hustych vlasov som naozaj doteraz nespostrehla. Ja mam tiez geneticky dane redsie vlasy a mozem sa postarat akurat tak o ich zdravy vyzor, ale hustejsie nikdy nebudu.
Tí, čo tvrdia, že vlasy sú dané geneticky, sú poriadni somári. Jasné, že sú dané geneticky, to už zase nepopieram, ale dá sa s nimi niečo robiť, to nie len že: sú dané geneticky, s tým nič nezmôžeš a bodka! -.- Títo ľudia čo to tvrdia majú názor starých babiek. Nežijeme v dobe opíc! Skús si sprchovať vlasy 2min teplou a potom dákych 15 sekúnd studenou vodou. Hlava sa ti prekrvuje. O dáke 3 mesiace zbadáš efekt :) Skús mať menej stresu, obnov pitný režim aťd. :) Neodporúčam tablety a ani nijaké iné chemické látky. :)
etericke oleje cedrove drevo a ylang ylang aj levandula pomahaju proti vypadavaniu vlasov... kupujem ich online v natureal
Skús donnuhair, sú to vitamíny práve na toto, nech sa ti obnoví štruktúra vlasov, podporujú takisto rast a budú ti menej vypadávať vlasov, mám to odskúšané na sebe :)