Zacal by som asi tak, ze mi cirka pred rokom preskocilo. Neviem, ako je mozne, ze si to uvedomujem, asi mi nepreskocilo totalne. Zacal som pravidelne brat lieky od psychiatricky a takmer uplne som prestal pocut hlavy a vidiet duchovne bytosti, co sa bezprostredne potom dialo. Bolo to sialene. Je mozne, aby som sa uzdravil uplne? Dakujem za Vase rady a skusenosti.
Schizofrenia, mozno sa uzdravit?
Dakujem, asi mas pravdu.
J111, pocut hlasy raz denne je velmi casto. A pokial po roku je stav takyto, uzdravit sa uplne je menej pravdepodobne (ale nie vylucene), ale mozne tak v horizonte minimalne 5 rokov...
Dolezita je aj tendencia, nielen fakty o ochoreni.
podla mna nieeeeeeeeeee
No, moja psychika dava zabrat poriadne aj mne, ale je to asi "ok".
SAD s ročnými obdobiami iste súvisí (sezónna afektívna porucha, či ako to je), normálne asi nie, ale to len hádam. Na druhú stranu však je viac svetla, viac možností rozhýbať sa, a tak si prirodzene dodať do tela endorfíny.
Bože, to vraví tá pravá, čo si ich dodáva rezaním! Som lama :D
Keby len diabetička, tak som možno ešte happy:) Psychika mi dáva zabrať viac. A popravde, mať psychiku v pohode, a i tá cukrovka je lepšia, ale život je boj, čo narobíme.
A keď lieky nebudú, to len potom bude paráda! Počula som, že niekde už nemajú inzulín, a ten sa na cukrovku celkom šikne :D Takže treba nasysľovať, kým sa dá :P
Myslis, ze tie depresie suvisia s rocnym obdobim? U mna to suviselo dnes s tym, ze malo prsat:D
Ty si diabeticka? Tak to mi je luto. Kazdy musi mat nejaku pojebanu diagnozu. Je to fakt frustrujuce.
Vsak ake su tie lieky drahe:D Co som pozistoval.
Prečo majú všetci na jar depky? Ja sa dostávam, myslím, pomaly ale isto do (hypo)mánie, bože ľudia, veď život je taký krásny! :P