Schizofrenia, mozno sa uzdravit?

Príspevok v téme: Schizofrenia, mozno sa uzdravit?
J111

Zacal by som asi tak, ze mi cirka pred rokom preskocilo. Neviem, ako je mozne, ze si to uvedomujem, asi mi nepreskocilo totalne. Zacal som pravidelne brat lieky od psychiatricky a takmer uplne som prestal pocut hlavy a vidiet duchovne bytosti, co sa bezprostredne potom dialo. Bolo to sialene. Je mozne, aby som sa uzdravil uplne? Dakujem za Vase rady a skusenosti.

pasazierka

J111, pocut hlasy raz denne je velmi casto. A pokial po roku je stav takyto, uzdravit sa uplne je menej pravdepodobne (ale nie vylucene), ale mozne tak v horizonte minimalne 5 rokov...

Meretseger

SAD s ročnými obdobiami iste súvisí (sezónna afektívna porucha, či ako to je), normálne asi nie, ale to len hádam. Na druhú stranu však je viac svetla, viac možností rozhýbať sa, a tak si prirodzene dodať do tela endorfíny.
Bože, to vraví tá pravá, čo si ich dodáva rezaním! Som lama :D

Meretseger

Keby len diabetička, tak som možno ešte happy:) Psychika mi dáva zabrať viac. A popravde, mať psychiku v pohode, a i tá cukrovka je lepšia, ale život je boj, čo narobíme.
A keď lieky nebudú, to len potom bude paráda! Počula som, že niekde už nemajú inzulín, a ten sa na cukrovku celkom šikne :D Takže treba nasysľovať, kým sa dá :P

J111

Ty si diabeticka? Tak to mi je luto. Kazdy musi mat nejaku pojebanu diagnozu. Je to fakt frustrujuce.
Vsak ake su tie lieky drahe:D Co som pozistoval.

Meretseger

Prečo majú všetci na jar depky? Ja sa dostávam, myslím, pomaly ale isto do (hypo)mánie, bože ľudia, veď život je taký krásny! :P