Schizofrenia, mozno sa uzdravit?

Príspevok v téme: Schizofrenia, mozno sa uzdravit?
J111

Zacal by som asi tak, ze mi cirka pred rokom preskocilo. Neviem, ako je mozne, ze si to uvedomujem, asi mi nepreskocilo totalne. Zacal som pravidelne brat lieky od psychiatricky a takmer uplne som prestal pocut hlavy a vidiet duchovne bytosti, co sa bezprostredne potom dialo. Bolo to sialene. Je mozne, aby som sa uzdravil uplne? Dakujem za Vase rady a skusenosti.

J111

Ja si myslim, ze mne sa len aktivovala schopnost, aby som ich mohol vidiet a ziadna schizo to ani nie je. S jednou som si pisal a ona mi povedala, ze si nemysli, ze by som mal mat schizo, tak to ma potesilo, lebo ja uz neviem, comu mam verit. Moja doktorka mi zase tvrdi, ze mam len jeden priznak ochorenia - vnimanie duchovnych veci a ze to nie je cele ochorenie. Posledne odo mna chcela preklad. Keby si myslela, ze som blazon, tak by mi ho asi nedala, ze?

J111

Co som cital o jednej mniske, kolko ta videla duchovnych bytosti, tak dovi stara mama. Dokonca aj Jezisa a oni jej to uverili a z nej spravili svatu.
Ja co som bol v nemocnici, tak mozem povedat, ze ti pacienti vyzerali nejako velmi zdravo. Kto vie o co im islo:D

J111

V podstate mas pravdu. Asi sa na tie lieky vykaslem /dnes som ich ani nevzal/ a budem sa zabavat dalej, vsak co, aj tak nemam nic lepsie na pracu:D

Jane_3sto18

To by som radšej nebrala lieky, aby sa so mnou tie bytosti bavili aj naďalej :-D aspoň by som nebola sama (vlastne ja nie som nikdy sama), ale tak... aspoň by som mala niekoho reálnejšieho, než moju fantáziu :-D

J111

Tie duchovne bytosti sa so mnou bavili uplne normalne, dokonca aj v inych jazykoch, aby som uveril, co sa aj tak nestalo. Ale jedno mi ver, TAKE NIECO NIDKE NEZAZIJES:d

Jane_3sto18

Uhol pohľadu - niektorí si myslia, že existujú, niektorí, že nie. A teraz je tu rozpor názorov.Jedni si myslia o druhých, že sú na hlavu a druhý o prvých, že sú na hlavu. :-D tu nikto nie je normálny, všetko je len vecou pohľadu.

Jane_3sto18

Presne tak, treba využívať to tretie oko, ktorým vidíš to, čo iní vidieť nedokážu. Na druhú stranu, niet sa čoho báť, nikto ti neublíži...
Jedine tak tá tvoja doktorka, ktorá ti dá lieky a pošle ťa do prdele... :-) asi by som ju vymenila. Ktovie, či ti dáva aj dobré lieky. Takej by som neverila.
Hm, skúsim načúvať pacientom celý život. (ak teda v tejto oblasti robiť predsa len budem)

J111

A ja si co mam vlastne mysliet o sebe, ked som s tymi duchovnymi bytostami bol v kontakte. Ak skutocne jestvuju, tak mi totalne nic nie je:D