ahojte :) no ja by som sa chcela opytat hlavne ohladom tych "modernych" kúr proti vraskam a na omladenie. na zlavomate som nasla viacero takychto procedur a chcela by som urobit mamke radost. takze k veci - nemate niekto skusenost s niecim ako slimwave face-lifting alebo galvanicka zehlicka alebo neinvazivna mezoterapia??? ja som o tom pocula prvykrat...no ako uprimne viem, ze ziadna "metoda" nieje zazracna a ze nezbavi vrasok uplne, ale co z toho zabera najviac? alebo co prinasa viditelnejsie vysledky? nechcem vyhodit peniaze za hovadinu, ale chcela by som spravit mamke radost a aby sa citila lepsie, krajsie a tak :) takze ked mate skusenost alebo o niecom takom viete tak kazdu radu beriem :))) vdaka lidičky
Metody proti vraskam na omladenie
Ahojte
skúste nejaké recepty zadarmo, doma si niečo namiešate zo surovín ktoré máte a môže to mať ešte lepší výsledný efekt ako rôzna chémia. Ja som zopár receptov skúsila aj teraz som tu našla www.lissett.sk najmä potom nemám strach z alergickej reakcie lebo je hľadám vždy tie prírodné recepty čo nie je tažké si namieša´t doma.
Vzhľadom k tomu, že už mám po 50-tke, rozhodla som sa v roku 2013 dať omladiť kúrou antiaging v štúdiu Lumi v Nitre. Je to ošetrenie, ktoré sa skladá z mikrodermabrázie - odstránenia starých buniek kryštálmi oxidu hlinitého (pozor nie diamantovou mikrodermabráziou). Odstraňuje aj vrásky. Ďalej som absolvovala vpravovanie kyseliny hyaluronovej laserom, nasledovala super masáž tváre a krku a nakoniec masku. Po ošetrení zase kyselinu hyaluronovú a krém s obsahom veľkého množstva kyseliny hyaluronovej. Výsledok úžasný. Chodím do tohoto štúdia dodnes a kamarátky mi nechcú veriť, že mám toľko rokov. Hádajú mi minimálne o 10 rokov menej. Všetkým ženám po 50 odporúčam. Stojí to zato, cena je super.
zvazujem tiez tu kyselinu haluronovu, tie lasery rozne su velmi drahe a treba to niekolkokrat opakovat, ale botox asi nie, nejak nie som zastanca botoxu...
je to blbost, jedine, co ti moze pomoct je priame vpichnutie kyseliny hyaluronovej, efekt drzi 6-12 mes a ides znova alebo botox, potom uz len rezanie a naspanovanie ale tym sa ti uplne zmeni tvar vid hollywoodske hviezdy, vzhladom k veku a vyssie uvedenemu ked uz, tak najmensim rizikom je kys. hyaluronova
Ja som bola na omladzovacej novinke ScarLet RF v Blave v renomovanej klinike. Slubuju okamzity viditelny efekt a tvorbu kolagenu do 4 tyzdnov ... A nič. Ani bezprostredne po zakroku, ani po 4 tyzdnoch. Nafotila som sa pred, v deň zakroku, a kazdy dalsi tyzden. A nic!!! Kontury tvare ovisnute, obocie stale padnute, nosolabialne vrasky rovnake a 400€ vyhodene von oknom. Mam 38 rokov. Mate niekto s touto metodiu lepsiu skusenost?
vsak ta nikto nenuti, moja
ok nie pisala si papierove vrecko to čo už za hovadinu :) mam dosť ja vrecka nosiť nemusim
igelitovy sacok? Ten som urcite neradila, ten je nebezpecny, mohla by si sa udusit!!
nie neporadila ale ked čitam sem niektore prispevky hm sa zamyšlam či je tu vôbec niekto normalny kto normalne pise aj k teme? vidim že nie igelitovy sačok to čo za blud ty ho nosis ked tak radiš ? neviem podľa toho čo sem pišes si asi strašidlo z maku ked sa schovavaš pod igelitom :D
ale tiez si neporadil(a), tak sa nerozculuj
okrem toho vdaka papierovemu sacku SKUTOCNE vrasky nebude vidno