Metody proti vraskam na omladenie

Príspevok v téme: Metody proti vraskam na omladenie
jajka01

ahojte :) no ja by som sa chcela opytat hlavne ohladom tych "modernych" kúr proti vraskam a na omladenie. na zlavomate som nasla viacero takychto procedur a chcela by som urobit mamke radost. takze k veci - nemate niekto skusenost s niecim ako slimwave face-lifting alebo galvanicka zehlicka alebo neinvazivna mezoterapia??? ja som o tom pocula prvykrat...no ako uprimne viem, ze ziadna "metoda" nieje zazracna a ze nezbavi vrasok uplne, ale co z toho zabera najviac? alebo co prinasa viditelnejsie vysledky? nechcem vyhodit peniaze za hovadinu, ale chcela by som spravit mamke radost a aby sa citila lepsie, krajsie a tak :) takze ked mate skusenost alebo o niecom takom viete tak kazdu radu beriem :))) vdaka lidičky

prosim radu

kks nechapen niektore baby, chalanov čo tu pisu od veci niekto sa tu niečo opyta a hned ho aj sfajčia , riadny pristup niektorych , ked sa niekto nechcete zapojit do temy co sem niekto zaklada , tak racej ani nepište take primitívne hlášky si piste po ploche na pokeci tam Vam nejaky chudaci mozno aj na Vaše dristy odpišu ale tu nikoho nezaujmaju Vaše trápne hlašky, čo tu niektorí vypušťate . Asi toľko