Antidepresívum - Sertralín Actavis

Príspevok v téme: Antidepresívum - Sertralín Actavis
Miško

Dobrý deň,už týždeň beriem tento liek ktorý mi predpisala psychiatrička...

chcem sa spýtať či má s nim niekto skusenosti alebo ho berie dlhšie prípadne či mu pomohol alebo nepomohol,mne len zahnal myšlienky na samovraždu :( ale socialna fobia ma stale trapi,nezmenilo sa to,stale sa hambim rozpravať pre svoj teply hlas a ďalšie problemy spojene so socialnou fobiou sa ani nezlepšili,všetko je ako predtým :( pritom mi tam povedala že sa budem cítiť lepšie...

VampDada

Treba proste chcieť zmeniť to čo človeka ťaží na srdci a ono sa to časom podarí ;) .. tiež som mala myšlienky na samovraždu ale nikdy by som to neurobila .. vravela som si na čo tu som aj tak tu len všetkým otravujem život .. ale to ma už prešlo ;) všetci sme sa narodili lebo sme sa narodiť mali ;) a nebudeme si predsa len tak sami zahadzovať vlastný život, ktorý máme ešte celý pred sebou a čaká nás mnoho pádou aj vzostupov ale zvládneme to!! KeĎ má človek pocit že to sám nezvládne treba na to odborníka ael včetko sa dá keď sa chce ....

No ja mám ešte Lucetam na to aby sa mi lepšie sústredilo, ale s tým mám dosť problémy že nemôžem spávať ... ešete mám komplex vitamínov B, kedže mi nechutilo jesť tak som nemala prísun vitamínov z normálnej stravy tak to bolo treba riešiť takto .... a nebojte sa všetko zvládnete ;)

monza

Vamp Dada, ďakujeme Ti za podporu, iné nám neostáva, len vydržať.Aj mňa zo začiatku napínalo, dostala som aj lieky proti nevoľnosti.

VampDada

No ja som proste neustále plakala a mala som strašne zlú náladu .. dosť som aj úzkosť pociťovala a ani som sa najesť nemohla .. takže ja mám ešte okrem toho aj iné lieky.. HLAVNE ich neprestaň a nezabudni užívať!! ono to je tak že ten účinok sa prejávi asi po pár týždňoch ael môžu byť obdobia keď sa budeš mať horšie ako predtým .. len hlavne to treba ustáť a chcieť sa vyliečiť!! onno by liečba AD mala trvať asi pol roka ... ja som mala aj obdobia že som sa snažila najseť ale vždy ma naplo a utekala som na záchod..aj z obyčajnej vody.. ale teraz sa úplne normálne najem a cítim sa v pohode

monza

Beriem sertralin 12.deň, ja som pocítila troška zlepšenie, netočí sa mi hlava, a nemusím si dávať neurol, iba sem tam. Na začiatku som pociťovala väčšiu úzkosť a sucho v ústach. Teraz sa držím na rovnakej úrovni ani sa stav nezlepšuje, ani nezhoršuje. Musím počkať, aj u teba 7 dní je ešte málo na posúdenie.

VampDada

Sertralin Actavis .. to je presne to AD, ktoré užívam ja ... len ja ho užívam kvôli depresii ... a tie lieky mi neskutočne pomáhajú ;)mám doma tri krabičky takže tak .. jedna z nich je už takmer minutá .. ja som ich vlastne len pred nedávnom začala užívať ...