Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Analog wobenzymu - RNG

Príspevok v téme: Analog wobenzymu - RNG
AlexSandra

Chcela by som sa vas opytat, aky enzymaticky doplnok stravy by ste doporucili? Nieco podobne ako wobenzym, alebo, samozrejme, ucinnejsie. Alebo vytazky bylin s protizapalovym ucinkom. Vdaka

PS: Kedysi som si myslela, ze Candida je najhorsia vec, co ma mohla postretnut. No teraz mam uplne iny problem. Od chladu ma vzdy rozboli podbrusko (zrejme VAJECNIKY), hoci som teplo oblecena. Ked som to mala minule, sono bolo ok, ziaden zapach. vytok, ziadna horucka. Netusim, co to moze byt. Chcela by som sa vyhnut lekarom, uz som ich pobehala dost, nikdy na nic neprisli a teraz som v usa, bojim sa toho uctu :/

gano 56

AlexSandra ak budes kupovat Cordyceps kupuj tobolky a nie tabletky.Tobolky su sice drahsie ale obsahuju 100 perc.prasku.
Adresu som poslal len ako studijny material.

AlexSandra

To ti verim, lebo ja si vyrobok kupim aj tak od inej firmy, ktora ho ma za tretinovu cenu ;) A hlavne ked som daleko od SR.

RNG

cordyceps ma malicko antibiotickych vlastnosti, ale je to vynikajuci adaptopgen, tj pomaha telu sa branit, regenerovat a prisposobovat.

gano 56

AlexSandra kup si Cordyceps kapsule je to prirodne antibiotikum bez vedlajsich ucinkov. Na nete staci zadat odkaz skusenosti s touto hubou.

RNG

Nuz ja nezijem na Slovensku a co sa tam predava sa najskor dozviem na tomto a inych forach aj ja.
Wobenzyme je vyse 40 rokov stary enzymaticky prostriedok, lekari si za ten cas uz stacili si uvedomit, ze aj prirodne enzymi su casto uzitocne pri lieceni, naviac tento je aj schvaleny ako liek oficialne.
Ale jeho obsah sa da posudit podla enzymatickych jednotiek a aj novsia verzia z neho Wobenzyme N je este stale slaba v porovnani so spickovymi enzymatickymi doplnkami na svetovom trhu.To aj napriek tomu, ze tie spickove doplnky nie su oficialne schvalene ako lieky.
Vseobecne potravinove doplnky, aj ked su velmi uzitocne pri lieceni, v drvivej vacsine nie su schvalovane ako lieky, lebo to stoji privela penazi a cely proces je velmi zdlhavy.(v USA je priemerna doba na schvalenie lieku 10 rokov a naklady 850 milion dolarov)
Preto aj mas Wobenzyme zastaraly a drahy.
Vyvoj v potravinovych doplnkoch ide velmi rychlo, okamzite su na trhu, a schvalovanie liekov pomaly. A samozrejme za tu investiciu do schvalovania musi niekto zaplatit, vsakze, preto je aj wobenzyme drahy, tak ako vsetky farmaceutika v zrovnani s potravinovymi doplnkami
.Teda ked nie su dotovane statom, potom sa to samozrejme vidi v inom svetle.
V USA nie su lieky dotovane a preto rozdiel medzi cenami liekov a potravinovych doplnkov je obrovsky. Takze uz len z dovodu cien si clovek skor moze dovolit plno doplnkov miesto drahych patentovanych chemickych liekov.

AlexSandra

Vdaka za odpoved!

Uz som si to poobjednavala.

Chcela by som sa este opytat na vyrobok Jack LaLanne Vita-Lanne All-In-One Liquid Multi Vitamin. Dostala som sa k nemu, ked som hladala vytazky z malinovych listov (+ dalsie byliny dobre na zenske zapaly). Nemate s nim skusenosti? Jeho popis znie az prilis dobre. Moze sa tolko latok pokope dobre znasat? Mimochodom, poznate cesku Malinovu zmes, s nasledovnym zlozenim:
Voda, etanol, bylinný extrakt z maliny, kontryhele, břízy, kopřivy, přesličky, jahody, měsíčku, ostružiny, meduňky, hlohu, hluchavky, fenyklu a anýzu ? Nieco podobne neviete poradit?

Okrem doplnkov som to chcela risknut s ATB (keby som vajecniky v blizkej buducnosti nepotrebovla, ATB by som sa nedotkla), mam tu ciphin, ktory je ucinny na vacsinu povodcov zapalov vajecnikov. Podorujete ma v tomto kroku ci skor nie? Pripominam, ked som s podobnym problemom bola kedysi u lekara na SR, nic mi nezistil zo sona, aj krv som mala ok. Je mozne, ze tu mi nezistia tiez nic a iba zacvakam, ci?

Moje poistenie sa tvari, ze platim iba $100 spoluucast a zvysok by mala platit poistovna. Da sa tomu verit? Alebo ma vyznam zavolat do poistovne a rovno sa ich opytat? Keby som sa dostala k Dr., aku dlzku trvania priznakov je dobre indikovat? Aby nenapisali poistovni, ze som si komplikacie sposobila sama atd.

Vdaka vopred!

AdamKrt

RNG - nevies odporucit nieco miesto Wobenzymu, co sa predava aj v SK, nielen v US ?

Uznavam, ze Wobenzym je drahy, ale mne a ludom, co poznam, pomohol velmi co sa tyka imunity, proti zapalom, hojenie ran, pooperacne stavy.

Takze co v lekarnach v SK sa da kupit silnejsieho a lacnejsieho ?