Vdaka za odpoved!
Uz som si to poobjednavala.
Chcela by som sa este opytat na vyrobok Jack LaLanne Vita-Lanne All-In-One Liquid Multi Vitamin. Dostala som sa k nemu, ked som hladala vytazky z malinovych listov (+ dalsie byliny dobre na zenske zapaly). Nemate s nim skusenosti? Jeho popis znie az prilis dobre. Moze sa tolko latok pokope dobre znasat? Mimochodom, poznate cesku Malinovu zmes, s nasledovnym zlozenim:
Voda, etanol, bylinný extrakt z maliny, kontryhele, břízy, kopřivy, přesličky, jahody, měsíčku, ostružiny, meduňky, hlohu, hluchavky, fenyklu a anýzu ? Nieco podobne neviete poradit?
Okrem doplnkov som to chcela risknut s ATB (keby som vajecniky v blizkej buducnosti nepotrebovla, ATB by som sa nedotkla), mam tu ciphin, ktory je ucinny na vacsinu povodcov zapalov vajecnikov. Podorujete ma v tomto kroku ci skor nie? Pripominam, ked som s podobnym problemom bola kedysi u lekara na SR, nic mi nezistil zo sona, aj krv som mala ok. Je mozne, ze tu mi nezistia tiez nic a iba zacvakam, ci?
Moje poistenie sa tvari, ze platim iba $100 spoluucast a zvysok by mala platit poistovna. Da sa tomu verit? Alebo ma vyznam zavolat do poistovne a rovno sa ich opytat? Keby som sa dostala k Dr., aku dlzku trvania priznakov je dobre indikovat? Aby nenapisali poistovni, ze som si komplikacie sposobila sama atd.
Vdaka vopred!