Moje problemy neprechadzaju, chcela by som sa opytat na niekolko veci, vopred dakujem za precitanie:
1. Viem, ze nie ste jasnovidec, ale stretli ste sa u pacientok (zrejme cez web, clanky..) s podobnymi priznakmi, ako su moje? Tupa bolest podbruska, niektore dni ostrejsia a citelna pri zatlaceni, par dni v mesiaci slabsi krvavy/hnedy vytok (inak ziaden nezvycajny). Menstruacny cyklus OK, bolest pri sexe nemam. Spustilo sa mi to od chladu, vzdy ked zafuci, mam neprijemny typ bolest, ktora mi sposobuje podrazdenost a obcas nechut do zivota.
2. Uzivam denne
Platinum Digest 3-4 cps
Best Curcumin C3 2-3 cps
Ultra cordyceps 2 cps
Zinok 22 mg
Selen 200 mcg
Malinove listy cca 3 cps x 300 mg (neviem kolko a akej ucinnej latky je v nich)
I3C 200 mg
wild Yam kvapky
Mimochodom aj:
GSE 20-30 kvp
Oreganovy olej 15 kvp
Kokosovy olej
Pau D Arco kvapky
Gr8 Probiotics 1 cps
3. Mam nieco doplnit, resp. zmenit davkovanie? Za aku dobu mam cakat vysledok?
4. Podla toho, co som si nacitala, zapaly vajecnikov a vajcovodov mozu sposobit: e. coli, streptokoki, stafylokoky, chlam. trachomatis, mycoplasma hominis, ureaplasma urealiticum.. Este aj nejake ine?
5. Co najlepsie pre mna doktor moze urobit? Urobit stery a zistit povodcu, prip. citlivost. Je vsak iste, ze co mi najdu v krcku, ozaj mi sposobuje aj zapal vajecnikov? Na sone by malo byt nieco vidiet? Resp. v krvi, co by znamenalo, ak by leucocyty boli ok?
6. Z vlastneho popudu som uzivala 10 dni ciphin, ktory pokryva asi najviac zo spomenutych bakterii, no nezdalo sa mi, ze citim zlepsenie. Neviem, ci ma zmysel ist k lekarovi, ale asi budem musiet.. Ked nic ine, aspon mi povie, ze nic nezistil, podobne ako na SR a budem kludnejsie spavat (?)
Viete mi globalne nejako poradit?
Dakujem!