...cítim sa tak hnustne....
nič neviem, cítim sa na tomto svete ako najvačšie hovno...mam pocit že sem absolutne nezapadam...
fakt sa citim ako nula....
Myšlienky na samovraždu
Krasomil - uplne krasne si to napísal..
Velmi Ti dakujem, ako aj Vam všetkým, čo mi tu píšete..
Krasomil, - povedal si, že vieš čo je to citit nenavist voči sam sebe, koli ostatným ..
čo trápi teba?
Hej, Krasomil, krajšie sa to ani nedá napísať. Tleskám:)
Potom to síce niekedy skončí tak, že som natoľko tvrdá, že sa desne dorežem, než aby som sa ľutovala - pretože v opačnom prípade by som sa, to viem - ale tak... ehm... účel svätí prostriedky? Nie, to je už opäť extrém.
Každopádne, plne s tebou súhlasím.
Taky se tak někdy cítím, ale pak to nesnáším, protože je to ubohost a jenom brečení nad sebou. Snažte se být osobnostmi a i když vám život vráží jednu facku za druhou, tak když se zamyslíte, tak si za to můžete nakonec sami. Buďte třeba zatvrzelí, tvrdí, ale nelitujte se. Že člověk nic neví a je k ničemu, za to si může sám a má dělat něco, aby se tak necítil. Na ostatní se vykašlete, vím, co je to cítit nenávist sám k sobě, musíte přesvědčit sami sebe, že k ničemu nejste, neohlížejte se na ostatní. Já s tímhle bojuju taky, abych se měl aspoň trochu rád.
Nechce sa mi žiť
Aj, PC... s tým sa dá začať hocikedy, ani ja nie som nejaký king v AJ ale som si povedala že od septembra idem skúsiť zase...Som večný začiatočník ale nabrala som odvahu a idem zase, dúfam že mi vydrží vytrvalosť a chcem dobre vedieť po anglicky, jeden jazyk už viem takže si myslím že by som sa naučila aj druhý...nemôžeš hádzať flintu do žita ako sa hovorí a učiť sa...
takych ludi co sa chcu zabit ju vela!!!
aj ja tam patrim, vcera som sa chcela normalne obesit. Kazdy ma nejaky iny problem, a kazdy sa s tym inac vyrovnava.
anjelik - dakujem. No ano, najvačší sudca seba samej som ja sama.
Ašak aj ludia, ktorý vidia, že ,,neumím,, ma možu súdiť, resp. myslieť si svoje..že aka som len hlupana a pod..
všeobecne veci som myslela napr, PC, Aj..atd...