...cítim sa tak hnustne....
nič neviem, cítim sa na tomto svete ako najvačšie hovno...mam pocit že sem absolutne nezapadam...
fakt sa citim ako nula....
Myšlienky na samovraždu
Sebavedomie je uvedomenie si samej/ samého seba. Ak ho máš podľa teba málo, to si nestačí povedať, že verím si, som king...to tak nefunguje. To sa musí jednoducho vytvoriť...ak chceš mať viac vedomostí, musíš sa vzdelávať, ak chceš inak vyzerať, musíš makať s telom. Ono tie vedomosti o svete zase nie sú až tak dôležité..ak sa pomýliš, svet sa nezrúti..Pamätaj, iba ty sama/sám seba súdiš a ty si svoj najväčší nepriateľ. Nikto ťa nebude mať rád, keď sa ty nenaučíš mať sa rád. Trebárs aj za tie drobné prešľapy, čo sa ti podaria. Veď keby sme boli všetci múdri, tak koho by potom učitelia za tie mizerné platy vzdelávali?? :o)) Tak sa drž a nerieš hlúposti...
Prosím vas, nepíšte mi tu príspevky typu: ,,týchto tem je tu vela,, a podobne..
je mi na nič, a kto nechce, nech tu nepíšte vobec.
ja len hladam nejakych ludi, nech sa k tomu vyjadria, nejake dobre duše..a dakujem im za podporu..
Treba na tom popracovať a nezamýšlaj sa nad sebou toľko, nepozoruj sa. Je to iba tvoj vnútorný pocit a takto sa momentálne cíti asi každý druhý slovák, takže hlavu hore ;)
Načo zakladáš novú tému, keď takýchto tém je tady až až. Nič nevieš? Uč sa. A rob pre to niečo, aby si hovno nebol - a.
Mám totálne málo sebavedomia...neviem už ako to riešiť. A poviem si aj, že treba si veriť, a ptm ked príde nejaka situacia, tak sa aj tak znova plaším, bojim sa , hanbim sa...ked dačo neviem, tak sa cítim hrozne zahanbene a ponížene...najma ked su to take ,,bežné,, veci...nejake znalosti a pod...
nič si z toho nerob, aj ja sa tak citim...