Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahoj baby.Som velmi rada,ze som vas tu nasla taku partiu.Ste mi velmi sympaticke,len velka skoda,ze vas nemozem vidiet a stretavat sa s vami. mam asi taky isty problem ako vy.Okrem toho mam este neurogennu tetaniu,a myslim,ze prave tam zacali moje vsetky problemy.uz asi rok sa z toho neviem vymotat,ale konecne som niekoho nasla s kym budem moct o svojom probleme pokecat.Pokial ma samozrejme prijmete do svojho klubu.Tak budem rada,az sa niektora z vas ozve a bude reagovat na moj prispevok!Krasny den a krasny vikend...Miksi
boli,teda ešte sú.len treba vedieť hľadať.Idem domov hajať,cítim sa mizerne.majte sa, v pondelok sa ozvem.
čaute dievčata, tak nas chytila hubova sezona.Ja sa tak tešim,zbožňujem chodiť na hriby.Všetci hovoria že rastu všade teraz a ja možem potvrdiť.U nas tiež prši a je tma ale aspoň zostanem chvilu aj doma a konečne aj upracem, pretože stale len niekde behame a na upratovanie sa mi nechcelo ani myslieť.Od vtedy čo ma chytila tato pliaga som našla ine zaujimave činnosti ako starať sa len o domacnosť.Večer sme sa boli prejsť a to by ma nenapadlo, že dnes bude takyto upršany deň.Tak bolo prijemne, že ako som si slubovala že pojdem skorej spať,prišli sme domov o pol 12 a zase bolo po pol noci ked som ulahla do postele.Ale už prijemne unavena a vzduchom nafetovaná.tak prajem každemu aby aj v tomto upršanom dni našiel čaro a klud na duši.akurat ma štve že nemam kde pradlo zavesiť.
boli boli
Na Záhorí vraj rastú hríby ako šalené(tvrdia svokrovci,ktorí nosia plné košíky)ale ja ich nevidím.Keď nájdem dva,splním plán a idem domov.Mám paniku z kliešťov,ktorých je u nás požehnane.
Ahojte, nedame sa predsa znicit pocasim, dobre? Dievcata, neviete niektora, ci na Zahori uz rastu suchohriby? Ta prechadzka v lese je naozaj balzam na dusu a k tomu zopar hribikov, hned bude slniecko hoci prsi:D. Damaxy, boli vcera hribiky? Tak sa vsetky usmejme a pekne dni prajem.
barunka a tish,prajem vám nech vás niečo osvieti,aspon nejaká dobrá správa,alebo nejaký milý človek nech tam otvorí dvere.Inak toto sú tie stavy,ktoré by sme mali vediet vyhnat,no niekedy je to také tažké.Neviem ako vás potešit skúste si položit na stol nejaký kvietok.
Hyla máš pred sebou velkú zodpovednost,takže sa nečuduj,je to prirodzené,len ty máš hlavičku menj chránenú tak to cítiš viac.No ešte dalšie dva týždne budeš brat lieky a kolko sa doteraz polepšilo a čo tie dni pred tebou ešte sa trochu popravíš.Inak vieme,že to oberá o sily,ale ten úspech toho donesie viac.Takže sa teším čo nám napíšeš o tých 14 dní.U nás je fajn.
Skorica,musím ti napísat,že robíš dobre,ak nemáš na tieto naše písačky silu,my ta počkáme ked ti bude lepšie.Chrán sa kým nebudeš silná všetkého zlého/píšem ako farárka/,ale ved rozumieme si.Mna to tiež niekedy vyčerpáva,ale poviem si ked to bude vela dám si pauzu.Inak ja som tiež asi po 2 mesiacoch znížila a do týždna sa mi to vrátilo,takže vol pomalší sposob a napraví sa.Relaxuj oddychuj,čisti si závity a hlavne nájdi svoj svet s pevnou pôdou pod nohami.A niektoré nepríjemné dni sa dostavie,ale ono to prejde.Tak pekný august ti prajem
ahoj dievčatá,vyzerá to tu ako pri káve pojdem si aj ja uvarit,lebo to je moja prvá radost ráno.Do žltej šálky si dám ,u nás zatial neprší,ale ja mám rada aj dážd,lebo poleje za mna záhradu,nikde nejdem vtedy a sedím v bezpečí mojho domua štrikujem upratujem varím atd.a v lete mi budú rást z toho dážda hríby.