Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Miksi a taká otázka vieš oddychovat? Vieš povedat nie?Vieš o tom,že čo nevládzeš urobit dnes,možno ani zajtra,že ta to počká a že to nemusíš spravit,ked nevládzeš a teda sa preto ani nemôžeš trápit?Toto sú veci,ktoré nosíme v sebe a mnohé iné .No idem varit dcére horúcu čokoládu.
ja som z takého kraja kde slniečko vychádza aj zapadá za vrchy.Vraj za najkrajšie a najvyššie.To je pre Miksi.
ahoj ina.prajem prijemnu veceru a vikend.mne sa velmi pacia taketo stretnutia s ludmi ktorych mame radi a casto nevydime,tak dufam ze aj budem po rokoch budem mat takych znamych co k nam vzdy radi pridu.
ahoj hagen a ty co studujes?je budem mat statnice za dva tyzdne a snazim sa nehystercit.asi PP mam z toho.
ahoj miska.tak ak das na nase rady,tak zajdi za psychiatrickou nech ti predpise poriadne lieky aby si sa konecne zacala liecit a tvoj zivot znova dostal zmysel.mysli na to ze ma cely zivot pred sebou.a na ten spanok ti staci len 1 tabletka frontinu a sumive magnesium.nic viac nepapaj.a napis ako bolo v nemocnici.
ahoj miksi.tak to ta teda obdivujem ze si s touto chorobou isla do nemecka.to znamena prvy krok vpred.mne pomahalo dychanie do bruch.musis si ho ale cvicit aspom 10 krat denne kym si to natrenujes.dychas to v kuse aspom tri minuty.pri zachvate som to dychala 10-15 minut a pomohlo.len sa nedaj odradit pri zachvate ze to hned nezaberie.musis len pravidelne dychat do brucha a urcite sa kludnis do 10 minut.nadychnes sa nosom do brucha a pocitas do 8,zadrzis dych a pocitas v duchu do 8 a ustami vydychnes tiez na 8.na 4 zadrzis dych a znpva nadych na 8 a tak dookola.no a pri tetanii to mi len doktorka povedala ale neskusalasom to,lebo tetania suvisi s roznou koncentraciou co2 v organizme,dychat do vrecuskatiez podla potreby a malo by to prejst.
vzdy mysli na to ze o o chvilu potrva a ze ti to uz ustupuje a si kludnejsia.aj si v duchu hovor nieco alebo spievaj aby si stale na to nemyslela.alebo pocitaj auta ktore chodia vedla teba a tak ,zamestnaj mozog nech nemysli na uzkost.a fakt to ponaha.to dychanie si doma cvic aby si ho mala natrenovane.
pekny vecer.
damaxy,momentalne sa pripravujem na slavnostnu večeru a dalši zaťažkavaci večer ale su to naši najlepši a najvernejši priatelia takže sa tešim ,sme spolu len do pondelka a potom sa zase možno 10 rokov neuvideme.Oslavime janu a trochu si aj zašportujeme v kolkarni.ale chceli by ešte nazbierať hriby, len stale prši no uvidime zajtra alebo v nedelu.Ty už sušiš pravda?
Dakujem,damaxi.Zas mi o nieco odlahlo.A s tou depkou mas pravdu,lebo este v zime som ju mala,lebo som sa predavkovala zelezom(Nechtiac).A mna by velmi zaujimalo,odkial si,ak to chces napisat,lebo ako som spominala,aj tu v nemecku je zachmureno a vcera sme mali hrozne krupobitie
No,baby,je vam jasne,ze k tomu vsetkemu sme sa dopracovali my same.Keby sme boli vtedy vedeli,ako dopadneme,tak by sa to vsetko nebolo stalo.Je fakt super,ze si tu takto mozme poklebetit,lebo je milion ludi,ktori maju take problemy,a nevedia,ze aj takto sa da sebe samemu pomoct.Ja som to az do dnes tiez nevedela.
Takze mila Ina,ja uz sa tiez snazim nerozculovat na veciach takych zbytocnych,ale ked si pomyslim,ze ma cely zivot este len caka,vychova deti a manzelstvo,chcem ist este do skoly,tak mam teda fakt co robit,musim paradne zabrat,aby som to zvladla.A ja verim ze to zvladnem,a o par mesiacov sa budem s vami radovat a davat rady inym.
inuska a čo si porábkaš,u nás je zima trochu a daždu trčia nohy z oblohy
Miksi,kedže si veriaca napíšem ti o jednej starej panej,ktorá aj v 80 cestovala vlakom a sama.Som sa jej opýtala:teta a nebojíte sa sama cestovat? a ona odpovedala:ja nie som sama pánboh je so mnou.Takže táto viera do nej žiadny strach a zlo nepustila.Miksi a to už vieš nič zlé sa nestane,nezomrieš nezadusíš sa,ale prejde to.Ale je to taká prepadovka.No a podla mna to máš spojené aj s depresiou,tá sa prejavuje taký tažkým a skorým vstávaním,bolestami žaludka,nechuti k jedlu a blbo na duši.No aj to sa dá zvládnut.Ste len na začiatku a treba íst pomaly,ale isto.