Úzkosť

silvi

Cau Jarka, dik ze si sa ozvala. Inak, take zvlastne pocity mam aj ja velmi casto, tiez sa mi zda, ze neudrzim rovnovahu a potom sa strasne zlaknem. Ozaj, ako dlho trva jedno cvicenie? Aby som vedela povedať kedy sa vratim, lebo neviem ci do 17.50 stihnem s malou ulohy, lebo predtym ma este anglictinu.

Jarka77

ahoj Zlatka no u nas je celkom pekne tu na vychode ale tiez ma neskor ze vraj prsat tak uvidime. Ja som dnes v pohode. Po dlhom case som mala ten zvlastny pocit ale nepanikarila som len mi vadi ze som zrazu mala pred ocami akoby hybajucu sa podlahu. Ale dnes je to ok. A sefka nastastie je prec isla na sluzobku na par dni. Hura hura hura :-)

zlata

dobre ranko dievcata.ja som si dnes pospala a teraz si kavu musim vypit sama leboo vy vcelicky uz pracujete.ale mna to caka zajtra.damaxy konecne sa dnes zhodneme ze je krasny den.u nas je zamracene a prsanie na spadnutie a ja som rada.len dcera je trosku nafrnena lebo dnes ma narodeniny a ma zaisteneho kona na poobedie v pripade ze nebude prsat.ale poprosit slnko musi ona lebo ja som cele leto na neho nadavala tak isto mi teraz nevylezie.nech ti kontrola dobre dopadne a kup si nieco pekne.inka a v ktorej casti blavy ste to nasli na akej ulici?jarka blahozelam k sonicke.prajem veeeeeeeeeeeeela lasky malinkej aj maminke.v tom hypermarkete sa to stava aj mne.a vacsinou vtedy ked som v pohode to naraz pride.a ked spanikarim mam co robit aby som to ustala.ale ked mi je doma spatne a musim ist nakupit tak idem s pocitom ako mi tam bude zle a nic.nakup prebehne uplne bez problemov.ja som cela naopak.dievcence prajem pokojny pracovny den a nervavych sefov prehliadajte ak to pojde .drzim palce.