Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

barunka

čaute zajtra,dosť som dnes pracovala.Idem vyberať s mužíčkom manžel. posteľ.Teším sa.Škoda,že to treba objednať.Keď sa mi niečo páči chcem to hneď.Keď som tri mesiace vyberala už nejaký ten týždeň vydržím.papa zajtra na kávičke.

tish

ahojte, len vas chcem pozdravit, zase musim chystat prednasku na zajtra, mna uz asi trafi slak. a ze clovek sa ma vyhybat stresu...uff

silvi

Viem ze mas pravdu, ale ja mam devetrocnu slecnu doma, ked pridem o osmej, nebudu ani ulohy, ani vecera, treba ju kupat, a na zajtra mi treba chystat este prednasku. Takze asi tak.

damaxy

Barunka a ked je tvoj séf mrzutý,tak si pomysli,chudák dnes taký pekný den a on je taký zhnusený,no už ho len polutijem a radšej ani nanho nepozriem.Ked nebudeš mat na koho pozriet zober z kabelky zrkadielko a kukni don na seba a usmej sa a pokracuj.Ziadny odutý ksicht,ukričaná stránka a protivná kolegyna nemôžu pokazit pekny den.Ty rozhodnes či to dovolíš.

damaxy

dievcatá na joge si oodýchnite a Silvi hádam sa ani velmi neponáhlajte a skodte na nejaký džus,alebo zeleninkovú stavu a tak domov,nie ako vsetky slovanky rýchlo odcvičit ,po ceste pozapínat zasnurovat a rozmýslat co doma robit.Tu treba chlapské myslenie,íst si posediet,porozprávat dohodnút niečo dalsie a domov az ked sa ziada a už len lahnut k manželke,ktorú bude isto boliet hlava.

damaxy

ahojte dobre som pochodila,kupila som si mandle v cokoláde so skoricou obalované,pani dr.si pamatala aj moju sestru,takze sme aj o nej aj o babetku podebatili,no astmu nemám dala mi antihistaminiká a sprej do nosa a cau o 3 mesiace.

silvi

Cau Jarka, na jogu pridem a uz sa velmi tesim, dufam ze to pomôže, lebo dnes mam zas nanic den. Moja mala je uz slecna, vo stvrtok bude mat devät rokov. Nechapem ako to mohlo tak rychlo ubehnut. Maj sa. S