Úzkosť

ooo/táňa

Idem dnes mi je kurňa zle... už som u našich so segrou a havinkom, ale nezaberá nič, ani ďalšia polka neurolu, ani medovkový čaj. Hrozne som unavená a mám stále ten debilný pocit, že odpadnem alebo sa niečo stane a ledva čo na záchod prejdem, tak sa trasiem... ježiši otrasné toto

monika9

pise sa tam o tom ze to moze sposobit aj zavislost na cokolade,je tam pisane o serotonine.....ze jeho produkciu podporuje daju koren rastliny kudzu a rozchodnica ruzova.....vidis mna ten alkohol ani nenapadol.....v poslednom case asi pol roka sme popijali kazdy den to je pravda ale nie do nemoty....

katkaxxx

hihi monika, to aky vtipalek na ten net dal? :D :D hihi asi by sme mali toto forum premenovat na Alkoholizmus-co mam robit? :D :D :D no ja a alkohol tak to su tak diametralne odlisne veci, ze az. Ale inak abstinujuci alkoholici mavaju uzkost, to je pravda. ale urcite to nie je tak ze uzkost je sposobena primarne alkoholom a preto ju my vsetci mame :D

katkaxxx

ja som mala vcera super vecer - ta terapia bola perfektna, vela veci sme si ujasnili a budem na sebe dalej pracovat a bojovat so svojimi strachmi. Ale zaujimave ze v noci, ked som sla domov, tak ako som vystupila z trolejbusu, tak mi doslo tak cudne, zrazu take tazke nohy, zle sa mi dalo nadychnut a myslela som ze odpadnem. volala som rychlo priatelovi a zistila som pri tom ze ked som si povedala ze aaaale moja, nepanikuj, neodpadnes, tak sa mi ulavilo a zrazu to preslo. Ako nehovorim ze som sa citila dobre, cely vecer ma bolela hlava, ale vcera bolo strasne tazke pocasie a urcite som mala aj nizky tlak. chcem len povedat to ze tym "boze moj, co ked odpadnem" si riadne pridavame a zhorsujeme si to. sami. odpadnut som neodpadla a idem dalej.