Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Katka s kľudom si daj Ibalgin, aj keď ja by som radšej doporučila Paralen plus, alebo Panadol Grip
Tani ja som v tom expert, rada sa diagnistikujem:-))))))) Moja mama mi povedala, ze sa stale pozorujem a akukolvek chorobu precitam to mam. Nie som hipochonder:-)))))) Inak dostala som chripku, hrdlo ma boli, hlava mi ide prasknut, stale plny nos. Dnes je este len druhy den co beriem lieky, dufam, ze to nebude mat ziadny dopad na lieky, myslim ta moja chripka. Neviete ci si mozem dat Ibalgin?
Katka neviem ti to presne hoď si to do googlu, ale dúfam, že sa to nepýtaš preto, že sa chceš zdiagnostikovať a pridať si ďalšiu chorobu :) U nás leje, tak som si dlhšie pospala a snažím sa vzchopiť teraz...
SUNNIE ten SJW je vlastne ľubovník, čiže je to prírodný serotonín. Dá sa to kúpiť iba u RNG na www.doplnky.com, nesmie sa to miešať s antidepresívami a poznám ľudí, ktorí vysadili AD, prešli na SJW a sú relatívne v pohode. Poznám aj takých, ktorým to nič nerobí, nuž všetko je individuálne
ako sa prejavuje SF?
ten SJW je AD na prirodnej baze, bez predpisu, ci ako? a niekomu to zabralo?
Loloo neviem, či tu má niekto skúsenosť so sociálnou fóbiou, ale určite je to vec na dlhodobú terapiu. Nájdi si psychológa, ktorý je psychoterapeut a ten do teba nebudem tlačiť lieky, ale bude stebou robiť rôzne techniky. Mne SJW tiež nezabralo...
Monika tak som rada, že si tu a že je lepšie... som už nevedela, čo je s tebou... mne ten sertralín hádam tiež zaberá, akú dávku berieš a ktorý presne? Ja mám Sertralin Teva 50 mg
No a Katka poznám ľudí, ktorí sú na tých istých AD veľa rokov a fungujú im, ale zvyčajne tak po 3 rokoch sa menia, lebo prestávajú mať účinok - ale to len moje laické pozorovanie, neber toako vedecký fakt. Niekedy sa proste zo začiatku zdá, že liek zaberá dobre, ale časom sa zistí, že treba zvýšiť dávku, no... neviem prečo, ale iste sa to nezvyšuje donekonečna, potom sa už tie lieky radšej vymenia, lebo každé AD má svoju maximálnu dávku, ktorá sa neprekračuje
KATKA30 z cipralexu to určite nemáš, asi si si švihla toho lexaurinu trochu veľa a prejavila sa vedľajšie účinky. Z neho sa vždy chce spať, preto si skús dať radšej menšie dávky, ak potrebuješ byť hore. Radšej menšie a častejšie.