Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahoj damaxy,mas migrenu?
no niekedy nevieš či múdro robíš
quarelin,ten nepoznam,vlastne nepoznam kopu liekov o ktorych sa bavite.A to aj ked som zdravotna sestra.Prave som sa rozpravala s jednym znamym ohladom akupunktury,co ty nato?Mas s tym skusenosti?
ale múdro robíš
jolanka ahoj,čo ty tu sedíš a nič nerobíš?
MISKA MAS TO CISLO
Takže Miksi dala som si quarelin,ale trochu to cítim,no nevadí,ved ani bolest netrvá večne.A ked si v spoločnosti niekedy to ozaj privedie na iné myšlienky.Tak si uži.
jolanka, prosím Ťa, nie si tu? Potrebujem niečo ohľadom liekov. Ak tu budeš, napíš mi prosím na mail: Misenka85@atlas.sk, napíš mi číslo mobilu, napíšem Ti o čo ide, bude to rýchlejšie...ďakujem.
A este nieco.Pri tetanii mas pocit,ako keby si umierala.To mi povedala aj jedna liecitelka,a ze ma uprimne lutuje.Ale ze sa numusim bat,este nikto nato neumrel.NO niekedy sa mi to ani nechce verit.A co teraz porabas,damaxi?
Damaxi,tak velmi rada by som ti pomohla s tou bolestou hlavy,ale neviem nijaky specialny recept,okrem tabletky.A nechcem sa stazovat,ale ak ti to pomoze,tak aj ja mam bolesti hlavy,som neskutocne unavena a mam cele telo strpnute,je mi na odpadnutie,no hrozne,ale som s kamoskami v restauracii,tak aspon to ma upokojuje,ze keby nieco,tak oni mi daju prvu pomoc.A na hribiky by som sla tiez,ale nemam kam.Vam je fajn.
A tie zachvaty paniky su take iste aj u mna,az niekedy nemozem rozmyslat a akokeby som nemohla ovladat moje telo.Keby som uz bola za vodou tak ako ty.
No a za kardiologom si musim skocit,aspon budem kludnejsia....Len dufam,ze mi nezisti nic nove....hihi