Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahojte dievcata,konecne ste sa ozvali uz som myslela ze ste vsetky odisli na dovolenku ako nasa miksinka.ta si dufam uziva domova a je stastna.ja som si tiez prave uvarila medovkovy cajik a dorabam este neake resty co tu mam.ja si sprijemnujem toto pocasie chodenim na plavaren do prijemnej teplej vodicky kde nam pustaju perlickove a hydromasazne trysky.tak sa vzdy tesim a spajam si toto neprijemne pocasie s tymto prijemnym zazitkom aspon 2 krat do tyzdna.a dnes som trosku aj vianocnych ozdob dokupila tak som sa aj ja zapojila do predvianocnej atmosfery už.
Ahojte dievcata.tiez som tu dlho nebola a uz som sa tesila ze si vsetko precitam a aj ked mi je teraz fajn neda mi sem nenakuknut.Je pravda ze toto pocasie mi velmi nevyhovuje a hlavne ked je tak skoro tma,ale ako vravi damaxy treba si aj toto obdobie sprijemnit a najst si nieco co nas potesi a hlavne pozerat sa na to z tej lepsej stranky.Takze pomaly nakupujem vianocne darceky a zacinam pocitovat taku predvianocnu atmosferu.Prave teraz si varim medovkovy cajik a zelam vam pohodovy den bez chorob a aj ked sa niekedy to trosku rozkolise vsetko sa zase da do poriadku.Majte sa pekne a zase sem nakuknem...
Via ja sa sem pozeram, aj ked mi je dobre, nielen vtedy, kedy nie je vsetko OK. Kym som nezacala mat ataky PP, tak som ani netusila, ze take nieco existuje a myslela som si, ze mi na 100 % zacina sibat.A ked mi je zle tak ma baby tu na fore stale dokazali povzbudit.
ja si tiež myslim, že už asi nikomu nič nieč. Ja idem zajtra idem na pohovor kvôli práci. Je to druhé kolo. Zajtra tiež príde moja nová nástupkyňa. Tak budem zaúčať. Majte sa všetky krásne.
silvi mas pravdu,ja vzdy ked nakuknem tu nikto nie je,a predtym..ale na druhej strane by to bolo super,ze viac nepisu-lebo sa vyliecili a su zdravi..
Ahojte dievcata. Pozeram, ze nas je tu stale menej a menej. Co mate nove?
damaxy pre mna je to uplne priserne,ja ked vsanem lebo musim,som cely den podrazdena nervozna,je mi aj viac uzkostne atd.ja som doteraz vstavala tak ako som sa zobudila,robila som len poobede,ale teraz otvarame novy podnik a ja musim rano vstavat,neviem ako to zvladnem po psychickej stranke.ked vstanem rano byvam rychlejsie a viac unavena ako normalne,a bojim sa lebo viem ze ludia s PP by mali viac oddychovat a vyhybat sa stresu.prajem este pekny dnik..
via ja nerada vstavam rano a tak vstavam ked sa zobudim tiez by som chcela skor ale volako to neviem
ahojte dievcata,ja som uplne znicena,mala som uplne prehodeny biorytmus,neskoro som chodila spavat a vstavala tiez neskoro-kvoli praci,ale teraz som nutena vstavat ovela skorsie a to je pre mna hrozne,pre mna boli rana vzdy depresivne,ta hmla a zima no hroza.cajik pijem,a uz len to ma ukludni ked si ho dam,takze kocky prajem vam pekne rana..
ahojte dievcata!ako sa mavate?asi ste vsetky velmi zaneprazdnene .no to je dobre aspon niet casu na pp a uzkost.takze nech sa vam dari a sem tam sa ozvite.