Úzkosť

damaxy

Via ja som mala tiez taky problem ze v jednom obdobi som musela doplacat na liek a bola aj nahrada ale mala som obavy tak som doplacala,cčiže tak podobne to poriesis ale vies za mesiac ako sa ti môže polepšit?No ale určite nie že začneš mat obavy a blbé myšlienky za cely mesiac kym pôjdeš môže byt lepšie a zasa to budeš vidiet inak.Vždy sa nájde riešenie,takže naozaj dopredu sa bát a uvažovat a konštruovat čo ked ...Ved stači sa zamysliet a bát sa začneme ked bude naozaj ten Dôvod.Dobre moja.Budu este Vianoce a silvester a novy rok,takze az potom...

via

misha to som nevedela,ale frontin spada pod lieciva ktore zmiernuju stavy uzkosti a strachu,takze tazko povedat ci ti to obvodny moze predpisat.treba sa opytat..moznoze sa da.

via

damaxy ja som uplne zufala,moja lekarka je uzasna a velmi mi pomaha,ak nebudem k nej moct viac chodit tak sa asi zlozim psychicky.uz teraz panikarim,a z nervov som uplne hotova..strasne sa bojim co bude,a hrozne si vycitam ze som zmenila poistovnu bez poriadneho uvazenia..

misha

damaxy, ďakujem.
via, pýtam sa preto- damaxy to určite vie..trpím anorexiu, mám dosť výčitky z jedla, potom silné úzkosti, strach atď. Potrebovala by som niečo na ukludnenie, ale nechcem antidepresíva:-(

damaxy

via este nevies ako to bude nechaj obavy tak a mozno aj lekarka si spravi zmluvu.Neboj sa dopredu a mozno aj najde nejake riesenie.

via

misha,nejake lieky na ukludnenie ti moze urcite predpisat aj obvodna,ale lieky ktore su na uzkostne poruchy a depresie atd,moze predpisovat len psychiater ktory je na to opravneny..preco sa pytas?

via

ano damaxy,len nemam zmenu ale pridala mi k mojim terajsim liekom.najhorsie na tom je ze ja som od noveho roku zmenila poistovnu,a ja neviem ci moja lekarka bude mat s nimi zmluvu,zatial nema.som v polovici liecby,ja som ochotna si tie lieky aj cele zaplatit len neviem,ci mi ich bude moct dalej predpisovat,ak budem musiet zmenit lekarku tam ma porazi,uz teraz ma poraza.