Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Via a rozpravala si sa o tom ,že čo sa da robit?
Via ja som mala tiez taky problem ze v jednom obdobi som musela doplacat na liek a bola aj nahrada ale mala som obavy tak som doplacala,cčiže tak podobne to poriesis ale vies za mesiac ako sa ti môže polepšit?No ale určite nie že začneš mat obavy a blbé myšlienky za cely mesiac kym pôjdeš môže byt lepšie a zasa to budeš vidiet inak.Vždy sa nájde riešenie,takže naozaj dopredu sa bát a uvažovat a konštruovat čo ked ...Ved stači sa zamysliet a bát sa začneme ked bude naozaj ten Dôvod.Dobre moja.Budu este Vianoce a silvester a novy rok,takze az potom...
misha to som nevedela,ale frontin spada pod lieciva ktore zmiernuju stavy uzkosti a strachu,takze tazko povedat ci ti to obvodny moze predpisat.treba sa opytat..moznoze sa da.
damaxy ja som uplne zufala,moja lekarka je uzasna a velmi mi pomaha,ak nebudem k nej moct viac chodit tak sa asi zlozim psychicky.uz teraz panikarim,a z nervov som uplne hotova..strasne sa bojim co bude,a hrozne si vycitam ze som zmenila poistovnu bez poriadneho uvazenia..
damaxy, ďakujem.
via, pýtam sa preto- damaxy to určite vie..trpím anorexiu, mám dosť výčitky z jedla, potom silné úzkosti, strach atď. Potrebovala by som niečo na ukludnenie, ale nechcem antidepresíva:-(
via este nevies ako to bude nechaj obavy tak a mozno aj lekarka si spravi zmluvu.Neboj sa dopredu a mozno aj najde nejake riesenie.
misha,nejake lieky na ukludnenie ti moze urcite predpisat aj obvodna,ale lieky ktore su na uzkostne poruchy a depresie atd,moze predpisovat len psychiater ktory je na to opravneny..preco sa pytas?
misha nasla som na nete ze ano tak skus
ano damaxy,len nemam zmenu ale pridala mi k mojim terajsim liekom.najhorsie na tom je ze ja som od noveho roku zmenila poistovnu,a ja neviem ci moja lekarka bude mat s nimi zmluvu,zatial nema.som v polovici liecby,ja som ochotna si tie lieky aj cele zaplatit len neviem,ci mi ich bude moct dalej predpisovat,ak budem musiet zmenit lekarku tam ma porazi,uz teraz ma poraza.
Alebo niečo iné, na ukludnenie?