Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ajojte, je tu niekto?:-((
Som rada ze prisli. Ked sa na ne pozriem, hned by som isla na dovolenku.
Silvia doslo velmi pohodove ,ked je tazko treba si to vzdy polozit pred seba a byt tam aspon na chvilu
Damaxy poslala so, Ti to na ten zoznam.Ak neprisli, nevadi. Posielala som ich aj inke, a povedala som si, ze ked uz posielam, tak nezbudnem ani na Teba.
Milos: aj s nami je to niekedy tazke, nemysli si ze som na Vas zanevrela. Ja som len hovorila o svojej skusenosti-
ahojte dievcata a chlapci!
Barunka mam podobne doma len o 10 rokov starsie.chodim k psychologovi a snazime sa spolocnymi silami najst sposob ako odlahcit domace situacie.pre mna je to tiez tazke,hladam do zadu ci bol stale taky a myslim z e bol len ked ja som mala menej starosti tak som to lahsie zvladala a on si na to zvykol.mam mu dat lasku a porozumenie,ale ja mam niekedy pocit ze o to nestoji odo mna a ze ja jupotrebujem ovela viac, potom pridu pekne a pokojne dni kedy viem ze mu na mne a na nas zalezi a musim len hladat sposob ako.vlastne stale sa snazim o komiúnikaciu medzi nami,co je snad to najdolezitejsie.je to tazke niekedy.kazdy mame aj dobre aj zle dni ale ked sa nam zda ze je toho vela,tak mame pocit ze to nema zmysel.ale vsetko ma zmysel ked nam na tom zalezi.
takže po pravde: môj muž je zo štyroch detí.Keď som prvýkrát k nim prišla - skoro som ohluchla a bolela ma hlava.Boli a teda ešte sú tak hlučný keď sa stretnú,že ešte dnes mám trochu problém.Vtedy som si dokonca myslela,že sa hádajú,ale oni len nahlas vyjadrovali svoj názor.
Mám pocit,že muž je v strese ( a ja s malým to odnášame) preto, lebo nedávno oslávil 30. rokov a kolegovia ho podpichovali,že je už starý...a tak.Nervózny je určite aj preto,lebo sa pokúša prestať s fajčením tak zo dňa na deň - hoci fajčil 10rokov.
Čo sa týka komunikácie s ním, no bývalo to ľahšie.Tú priebojnosť z domu ale aj z práce nosí domov.Ja nie som na také niečo zvyknutá.Oni sú všetci súrodenci tak sebavedomí a majú VŽDY pravdu.
cest vynimkam! poznam take aj ja,ale je ich v porovnani s tymi ostatnymi ovela,ovela menej.
inac,sa hovori,ako sa tvoj partner, priatel(ka) sprava k svojej rodine,tak sa bude neskor aj ku tebe! nemusi to byt pravidlo, ale je v tom kusisko pravdy.
milos,taky postoj ma kazdy,ked nie je zenaty.ale potom sa to zmeni.uz sa mnoho muzov nepotrebuje snazit a na zenu sa pozeraju tak,ako sa ako slobodni pozerali na svoju mamu,sestru,rodinu. akoby si vzajomne zovsedneli...smutne.
peknz dnik prajem...mam jednu otazocku, mal niekto z vas ked zacinal s uzivanim AD traviace problemy, ako nechutenstvo, tazkosti od zaludka atd...lebo neveim ci to je normalne...ci treba pockat, alebo vymenit AD
silvi skus mi to poslat na zoznam tu som vycist6ila to iste len zoznam.sk