Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
lencok viem ako boli ked ta zradia dvaja ludia ktorich na svete milujes najviac-vies-mala som divny a tazky zivot-hlavne doma- a oni dvaja boli moja rodina! ja som to citila a ona mi to povedala :-( svet sa mi vtedy zrutil na neho som sa uz nedokazala nikdy pozriet a na nu? neviem dodnes je pri mne a som rada...ale vies- vzdy ked niekoho milujem-bojim sa aby sa nestretli...aby sa to nestalo znovu :-(
zavidi ti...lencok a to je zle-to neni kamoska- bude ti brat alebo sa pokusat zobrat aspon cosi-cosi si uchmatnut- kopni ju do prdele a straz si svoju lasku !!! a koli mne sa netrap- prezila som vela ale som stale tu..a to je to najdolezitejsie!!!
bruni ked citam tvoje riadky je mi smutno...musela si to mat tazke, ale si skvela baba, uz ta trosku poznam, aj podla toho co pises...drzim ti palceky...posielam pusinu na licko...
a co sa tyka mojej "kamosky" raz ked bola opita mi povedala ty mas vsetko a ja nic, co ty vies o depke a beznadeji...tym ma dostala...ach jaj keby ona vedela...
nezviedla, to by sa jej nepodarilo....ale mna to zranilo, brala som ju ako blizku kamosku, vela blbych veci porobila, ach jaj, preco si takto ludia komplikuju zivot...
to je jedno lencok- uz sa nikdy nedozviem preco to urobil ked ma tak miloval a ja jeho :-( ale nesmiem to riesit. tak ked ti to povedal tak ta sakramentsky musi milovat !!!! no ona ti len zavidi... stastie,lasku,dobreho chlapa-tak si ho vaz a straz ! lasky je na svete zalostne malo :-( ale ja mam mrozka :-)
to mi je luto:-(...
mne to moj drahy povedal, o co sa pokusala...on mi uz davno hovoril aby som si na nu davala pozor...ale ide tam aj o ine podrazy zo strany kamosov...ale nejdem uz na to mysliet
heej? tak vitaj v klube- mna moj podviedol s mojou najlepsou kamoskou- pre istotu dvakrat-druhy krat si dal zalezat aby som to videla! ale to su uz roky a on uz nezije-takze o mrtvych len v dobrom.
to co sa stalo je na dlho, ma to dalekosiahle suvislosti...v skratke kamoska mi zvadzala frajera...