Úzkosť

lencok

ahoj mijka:-)......joj som taka rada ze si sa ozvala, tak som chcela vedeit ako sa mi mas:-)....moja nebojkaj, nemysli na to ze by ti malo byt horsie, s priatelom si mozete pomahat, aj ked ide prec,telefonicky...budete na seba mysliet, a zober to aj z tej stranky ze sa viete navzajom pochopit aj co sa AD tyka...neboj on sa zasa vrati a bude vam fajn, viemta vsak pochopit, ved aj ja som mala priatela dlhooooo prec a potom este tri krat znova odisiel, ale dva krat som isla za nim...drzim ti palceky!!!
bruni tebe co je....? drzkaj sa nam vecne optimisticka zienka:-)...necit sa sama, nikdy nie si sama...je vsak normalne ze je clovek smutny, len aby to netrvalo dlho...tak nech ti svieti na tvojej ceste slniecko...

brunuska

viem ze je to sebecke a nespravne no som rada ze som nasla teraz "spriaznenu dusu-kolegynu"-takze ahoj mijka.neviem preco v poslednej dobe citim v sebe taku prazdnotu, hnusny smutok co ma zoziera- a pri tom mam okolo seba stale kopec ludi.... no tam vo vnutri som sama :-( uz preventivne popijam magnezium...

mijka

ahojte Všetci!ako sa mi máte?:)
lencok dakujem za príspevok, matow..to je môj priateľ..teraz je doma, no už len do soboty..celé dni sme spolu, no teraz odišiel za kamošmi kukať futbal, tak ma to pochytilo..je mi znova taak smutno, znova plačem, neviem čo bude potom v sobotu ked odíde a príde až koncom júla.
inak, bol na vyšetreniach, takže..kto mi radil, mal pravdu, nemal správne lieky..astmu má sice no len slabšiu, ale má pp:((dostal lieky tak to snád bude lepšie:))
ja viem, všetci máme svoje problémy, trápenia, ale ja som zas taká smutná neviem čo robiť, bojím sa že sa zas zosypem:((tento týžden mi bolo tak fajn, ako keby som ani chorá nebola..že to musí byť také zložité:(

via

brunuska presne si to vystihla,aj ja ked poviem svoje nie citim sa ovela lepsie,uzkosti prichadzaju pomenej.ale teda niekedy ma to stoji vela sebapremahania.moj priatel mi hovori ze mam mensie sebavedomie a to je pravda,lebo ked sa u mna prejavila PP,citila som sa hrozne,nenormalna,vysinuta,zla-co vyplivalo z mojej podrazdenosti..atd atd.ked som niekde,bola napriklad opacneho nazoru a nic som nepovedala,vnutorne ma to strasne zralo,potom uzkosti..no proste zacarovany kruh.ked sa snazim byt asertivna je mi vazne ovela lepsie..vrele odporucam.

lencok

matow to ze ti je zle od zaludka je vedlajsi ucinok AD, malo by ti to prejst, len to trva...ak by ti to dlho neustupovalo porad sa s Dr. co dalej....

lencok

ahojte:-)
ako zijete bez uzkosti? dufam ze ano...
anna ty si bondovo dievca???...inak tato tema je o uzkosti, depke, len niekedy ju treba odlahcit...takze tak...

brunuska

ano presne tak via- od kedy som sa naucila povedat NIE je mi ovela lepsie- zachvaty prichadzaju teoreticky vtedy- ked ten dotycny odmieta prijat moje NIE a nanucuje mi svoje ANO-co zle vplyva na psychiku.