Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ja nechcem aby trpela, to radsej nech zomrie cim skor ked nie je nadej. sakra nevidim na klavesnicu od slz
Dee je mi to uprimne luto.... :-(((
nebudem ti klamat- co bude dalej??? velke bolesti pre babicku...uzi si co najviac casu s nou.
zla sprava. Bola rec o tom, ze babicke dnes vyoperuju zlcnik, ale ako ju otvorili, tak ju aj zasili. Len jej vysali 4 litre vody neviem odkial a nasli velky tumor. Co bude dalej?Som zufala
a jar fakt prichadza.Tak nech s nou okrem pucikov kvetov,pridu aj puciky,ktore sa rozvinu do nadhernej lasky.Nech vsade vonia a ziari ten prekrasny farebny kvet.Potrebujeme ho vsetci,neskryvajme ho,darujme ho ,prijmime ho a otvorme svoje srdiecka,nech ti co tam maju namierene mozu vstupit.To vam vsetkym prajem,lebo ja si lasku stale a vsade nosim so sebou a po jej boku sa kraca lepsie.Pomaha ustat kazde zakopnutie.Takze tento vikend pestujeme lasku,co na to poviete?
Veve fakt to vidiet ,ze som starsia?usmievam sa usmievam mne je dobre vsade pri mladych najlepsie,mate svoje nazory,neovplyvnene ,smele ,mudre,pochabe,vesele proste roznofarebne a svet ma byt farebny taky mam rada.Takze vek a vyzor pre mna neexistuje,existuju len ludia a to co nosia v sebe to ja v nich hladam
pre vsetkych,ktori by mi chceli napisat damaxy@zoznam.sk alebo damaxy@atlas.sk
Čaute :-)
Aké krásne je dnes počasie. Slnko svieti, začínajú rozkvitať kvety...a je tu príchod jari. Toto obdobie najviac milujem:-)
Damaxy chcem sa ťa spýtať že odkial si a koľko máš rokov? Určite si staršia odo mňa. Ja mám 22r. Ak by si chcela tak by si mi mohla dať mailovu adresu.Ja by som ti ju tiež potom napísala.
Lenčok Dúfam, že sa máš O.K. Včera som v práci končila okolo 01.00h Musela som ešte spratovať. Lenčok neviem dokedy vydržím v pekárni ale ak nie tak by som sa s mojím priateľom dohodla a išla by som pracovať do Žiliny. To je zatial ešte vo hviezdach. Potrebujem takú pokojnejšiu prácu-nikde v obchode ale nie už potraviny!!
Včera odišiel priateľ domov a aspoňže si voláme. Je fakt úúúúžasnýýýý a cítim sa s ním šťastná. Pomáha mi aj po psychic.stránke.
Už som vyriešila otázku či som ešte panna alebo nie. Tak zatial som a ako písala tuším Lenčok tak dlho asi nebudem. Ale nie to chce čas a keď na to príde, tak budem pripravená.
S tým stretkom by to bolo super a rada by som sa s vami stretla. Do BA nechodievam ale ak by som mohla, tak by som prišla. Tak potom rátajte aj so mnou.
Tak sa zatial majte a prajem vám pekný slnečný a príjemný deň:-)
ok dee dam na tvoju radu, nechcem mat uraz:-)
lencok ked ti posle brunuska tu charakteristiku, tak si pre istotu sadni. Asi na 95% to na mna sedelo. Zostala som v soku
ajote prisla vyspinkana lenka, nakoniec si aj tabletku dala, pospinakala:-) a uz funguje:-)))...aj von sa chysta
bruni dakujem ze mi to meno pozres, neponahla, a keby si mala mahodou minutku na zvys pozri mi aj meno andrej:-)))...len ak bude trosku casiku:-)dakujem...
tishke stastnu cestu, aby to zvladla:-)a dobre domkov dosla!
A milosko sa nam isiel vyparadit:-)...hmmm aky fesak sa nam vrati