Úzkosť

lencok

je to tak mijka, chrbtica je potvora...treba zvolit spravny liecebny postup...nedavaj si len tak hocikomu napravat crbticu, aby ti tam nakoniec este nieco nedosramotil...dorsiflex je na uvolnenie svalstva, mal by pomoct+ tie masaze...a s cvicenim pomaly a opatrne!!! neboj rucim ti ze to prejde...len to nie je zalezistost dni, tyzdnov ale mesiacov...no kazdym dnom moze byt lepsie...trpezlivost ruze prinasa...ja viem ako ti je, sakra ved som si tym presla a este aj prechadzam a tiez ma to velmi hneva, potom mam este vacsiu depku a takto by to mohlo ist stale dookola, ale STOP! hnev nam nepomoze, musime ist krok po krociku a aopat ziskat svoje zdravie a ja verim ze nasa snaha bude ocenena! blbe je na tom to, ze ked boli krcna, boli hlava, psychika je na nic....zacarovany kruh, ale da sa z neho vystupit...pomaly to pojde urcite!!!ver a ked uveris, pride to...

panika

inak som sa motivovala Milosom.Pekne podam zopar tiketov a bol by v tom cert,aby na blbca nesadlo stastie.A potom Vas vsetky zoberiem aj ja.KAM BUDETE CHCIET

mijka

ahojte baby moje:)tak ja tak smútim, no čo dodať, znova to ide dolu kopcom:((ako mi to včera masér naprával, tú krčku od vtedy bolí, tak sa aj ja začínam báť:((ale hádam to bude len z toho že som nedostala nič na utíšenie bolesti, ako pri neurologovi obstreky...
a chýba mi aj môj drahý:((
a tu sprostu dr už kašlem, síce mi zle padlo jej správanie, celkové nie len dnes. už mám nového lekára, hádam bude ok.
lieky som furt brala na chrb. od januára, dnes som dobrala, ako mne to pomáhalo, ani nevie, po napravení chrb. možno ani nie lieky ale to že bola chrb. napravená.teraz mi ešte predpísal dorsiflex, bola som cvičiť aj pilates..tak hádam raz:(((ale kedy pre boha???som fakt ako stará dôchodkyna, ktorej bolí všade:((si neviem predstaviť čo so mnou bude ked budem staršia...možno nám nepridáva ani to sprosté počko...stále nejaká zmena...
dnes som poslala späť aj kosmodisk, je to o ničom, mne to nepomohlo ani nepriliehalo a nemám zbytočných 2500sk na chujoviny..
Musí sa nám polepšiť, do frasa...keby sme tak bývali niekde blízko seba, že by sme sa vedeli aspon občas stretnúť, pokecať a tak...nikto ťa nepochopí iba ten kto už také niečo prežil, lebo vie ako to bolí..bolí aj na duši:((

lencok

no a kdeze si mi, zeby sme sa obisli, ty si tu tak dlho cakas chudatenko...ale dobre si urobila ze so sa sem vykecala, aj ja to tak robim, ked nie je nikto na obzore...

lencok

a tu tvoju Dr. si nevsimaj, nevedia pochopit podaktori....myslia si ze clovek si vymysla, bohuzial je to tak, a clovek musi mat stastie aby natrafil na dobreho Dr.