Úzkosť

katty19

mijka, u mňa to máš isté, ja ti poviem pravdu narovinu, a som z toho už teraz takmer vonku, žijem krásny radostný život; rozhodnutie je na tebe, ale daj si poradiť tými, čo to zažili a majú pozitívnu skúsenosť

Dee

prave som si pozerla stranku pinelovej nemosnice v pezinku a na psychosomatickom oddeleni sa spolupracuje aj s neurologom a internistom. Takze by si mala zabite dve muchy jednou ranou. Este sa tam robia aj rehabilitacie a tak.
Ja sa tam chystam praxovat, takze tam akurat pisem mail. Mohli by sme sa tam stretnut, co povies?

mijka

katty, viem že je to tak ako píšeš. v stredu aj vo štvrtok mi bolo fajn, celkom dobre som spala, veľa som sa smiala, no včera som sa zle zobudila a v noci som málo spala, tak mi je teraz na prd. a ešte chodím na magnézium injekcie.
v utorok mám ísť na kontrolu k psych. ale do nemocnice nechcem, no ked jej poviem o svojich myšlienkach,neviem, neviem...ale nechcem tam ísť

katty19

nerada, nenerada, nenechávaj sa ovplyvňovať svojou matkou, ona možno preto trpí 20 rokov, lebo nerešpektovala dostatočne svoj stav a nenechala si poradiť, fakt je taký, že depresia je liečiteľná, sú ľudia, ktorí senzitívne reagujú na počasie a ročné obdobia, takým sa depresia vracia, ale inak by si sa mala vyliečiť definitívne, pokiaľ by neprišli ďalšie spúšťacie mechanizmy