Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
som s Rim. Soboty.
mijka, u mňa to máš isté, ja ti poviem pravdu narovinu, a som z toho už teraz takmer vonku, žijem krásny radostný život; rozhodnutie je na tebe, ale daj si poradiť tými, čo to zažili a majú pozitívnu skúsenosť
prave som si pozerla stranku pinelovej nemosnice v pezinku a na psychosomatickom oddeleni sa spolupracuje aj s neurologom a internistom. Takze by si mala zabite dve muchy jednou ranou. Este sa tam robia aj rehabilitacie a tak.
Ja sa tam chystam praxovat, takze tam akurat pisem mail. Mohli by sme sa tam stretnut, co povies?
doma sa neviem dať do poriadku?
myslíte že je to fakt také vážne?
ďalej už bude iba prešlapovanie, si chorá, akceptuj to, potrebuješ pomoc odborníkov, viacerých
je normálne, že tam nechceš ísť, kto by tam chcel, ale je to definitívne riešenie
a na predsudky sa vykašli, teraz mi nikto anilen nepripomenie, že som sa bola liečiť
katty, viem že je to tak ako píšeš. v stredu aj vo štvrtok mi bolo fajn, celkom dobre som spala, veľa som sa smiala, no včera som sa zle zobudila a v noci som málo spala, tak mi je teraz na prd. a ešte chodím na magnézium injekcie.
v utorok mám ísť na kontrolu k psych. ale do nemocnice nechcem, no ked jej poviem o svojich myšlienkach,neviem, neviem...ale nechcem tam ísť
nerada, nenerada, nenechávaj sa ovplyvňovať svojou matkou, ona možno preto trpí 20 rokov, lebo nerešpektovala dostatočne svoj stav a nenechala si poradiť, fakt je taký, že depresia je liečiteľná, sú ľudia, ktorí senzitívne reagujú na počasie a ročné obdobia, takým sa depresia vracia, ale inak by si sa mala vyliečiť definitívne, pokiaľ by neprišli ďalšie spúšťacie mechanizmy