Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Miloško máš pravdu. Budem robiť tak ako viem a vládzem. Jednoducho si ich vypočujem (jedným uchom dnu, druhým von)a potom si budem robiť po svojom.
Lenčok no tak hlavu hore, veď je dnes taky krásny deň. Prosím usmej sa a za chvíľku ti bude lepšie:-)
ako bolo napisem az vecer, lebo hned utekam tancovat, konecne budem len po niekom opakovat a nemusim ucit ja :)
lencok neboj, rozveselime sa!
"na mne se muzes spolehnout!!" vies z akeho filmu to je?
Lenčok určite nie si ty na vine.To si teraz len nahováraš lebo si teraz chorá. Ale keď to prejde budeš rozmýšľať pozitívnejšie. Tak ako fyzicky aj psychicky to bude potom lepšie.Uvidíš veď máš nás.
My čo máme PP musíme bojovať o to silnejšie ale všetko sa raz na dobré obráti. Vieš koľko vecí som v živote pokašlala a nemuselo to tak byť. Rada by som to dozadu vrátila ale nedá sa. Musíme sa s tým len zmieriť a napraviť to čo sa dá.Ale nevičítaj si to. Viem, že sa teraz cítiš. Ale prejde to a v tvojom vnútri sa slniečko rosvieti :-)))
a kto teda....
Tish potom sa ozvi ako si dopadla u psychologičky. Ja som sa tiež na tie sedenia tešila :-)Uvidíš ako potom s úsmevom odtial odídeš:-)
Miloško zdravím ťa. Tak si sa vyspinkal do ružova. Ja som si tiež dlhšie pospala. Achhh zase na poobednu. Dnes príde do pekárne kontrola a nejaky Nemec. To bude zase hukotu a napomínania. Ako vždy keď príde niekto z nadriadených tak nás pekne popreháňajú. Ale ja budem robiť tak ako viem a vládzem. Nebudem sa zbytočne ničiť!
Priateľ si hľadá prácu. On robil v Tescu v pekárni ale narozdiel odo mňa si piekli vlastné pečivo. Tak keď mu skončila doba určitá tak mu dali výpoveď. A to bol šikovný a mu to dobre išlo. To je hrozné ako s niektorými zamestnancami robia.
Tak zatial končím. Prajem Vám pekný dníček a súsmevom prosím:-)))))
ja neveim co robim zle, preco toto vsetko...
ahojte
...posledne dni sa mi nechce zit, kazdemu komplikujem mojou chrobou zivot, som strasnaaaa...zda sa mi ze cely zivot som si pokaslala len ja sama, stale robim nieco zle, keby sa netsalo to a to nie som teraz tam kde som, a teraz ked som chora a doma, sami tieto myslienky vracaju stale dookola....nevladzem
dakujem moje zlate, pocuvam jedneho pana, vola sa rachid taha to vam je teda dobraaa muzicka a sa vrtim na stolicke.aspon nieco robim he. kedze sa mi uz vsetky zabudnutia stali rano do 8 tak uz ma caka len skvely den nabity programom, kreativita (v praci, nove zazitky (psychologicka) a kopec endorfinov (na taneckoch). tak som sa rozhodla!
dobre rano drzim vsetkym palce,ktorym sa zda ,ze dnes budu mat narocny den.Vsetko je len v nasej mysli,aky bude.
tish super, som rad ze sa to podarilo. Ja som zacala chodit na terapiu tak, ze moja lekarka zavolala psychologovi kedy ma cas a on ze teraz, za 10 minut som tam bola a nemusela som stresovat. Ale neboj, naozaj to dobre dopadne, ona ti nemoze ublizit:o)