Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
alternativa velmi pekne dakujem za radu.teraz uz sa mozem vybrat za mojim internistom ktory cita sme miesto odbornej literatury a povedat mu co su to tie katecholaminy.iste bude rad.barunka drz sa po kazdom dazdivom dni svitne pekne rano.uzi si volno a nemysli na vcera ale na zajtra.pozdravujem vsetky dievcata.
žienky,viem presne ako sa cítite, ale pokúste sa urobiť niečo bez liekov! nemôžte sa stále spoliehať len na ne.
Ahojte,
Barunka,je to tak,keď si myslíš že už si v pohode,tak vtedy sa veci menia.
Ja, som sa sťažovala doktorovi,že prečo sa stále vraciam späť,keď už bolo dlhší čas dobre. On mi vravel,že organizmus nezabúda,mám všetko uložené,a keď troška zoslabnem,stačía malé problémy,a už sme späť.
Ale prejde to,maj pri sebe lieky"pre istotu".
Pekný deň Vám prajem:))
tak kašli na to,zober si svoje veci a zmen prostredie,niečo zaberie.Oddychuj a drž sa,všetko prejde.
Nemám menzes ani pred menzesom.Neviem čo sa deje.Mám fajn kolegov,práca ma baví,doma je teraz všetko v poriadku.Dokonca som už nemala taký ten blok ako pred pol rokom,kedy som sa nedokázala z ničoho tešiť,ani plakať-proste totálna apatia.Konečne som sa cítila šťastná a zase takáto kríza.Nechápem to,prečo to prichádza práve vtedy,keď mi je dobre.Rozhodla som sa,že na pár dní vypadnem-zoberiem si dovolenku a bodka.Budem fotiť,zoberiem syna na výlet,pôjdem na masáž a konečne korčulovať.Ja tú potvoru úzkosť zo seba vyženiem.Držte mi palce.Budem na Vás myslieť a teším sa na vaše odkazy.pa-pa
škorica to je fajn,všetko sa raz napraví.
Barunka a nemáš teraz aj menzes alebo pred menzesom,lebo v tomto období sa zvykne trochu pritažit,vieš ono je to akoby dva kroky vpred jeden vzad,ale to je normálne,to sa z času na čas vráti intervaly sa budú predlžovat a bude to dobré.Popíš dačo,odreaguj sa.
Práve som sa vrátila od psychiatričky a dohodli sme sa, že keď už dobre spávam, tak môžem znižovať dávku ataraxu a postupne zostanem už len na Paretine. Barunka napíš nám čo je s Tebou.Pekný deň
ahoj damaxy.tak som zase sklamala,hlavne samu seba.neviem prečo,bola som tak v pohode a ráno som sa zrazu v robote celá roztriasla,nemohla som sa nadýchnuť a tie nepríjemné kŕče,ktoré z duše nenávidím.Zlakla som sa a dala si dva neuroli+dve magneB6.Síce to pol hodine prešlo,ale takto sa z toho nedostanem.Nenávidím sa za to.