Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
ja som si bola dat kávu uvarit a idem niečo vyprášit,ja mám naštastie len kde tu koberček malý a bez záclon a závesov a poličiek a všetkého z čoho treba utierat prach.
idem teda vysavat
pozeram hitparadu na STVcke
aj ja si to myslim o byte ze nie som otrok domacnosti mne sa to ani nemoze stat ale tiez mam rada poriadok. Lenze ja co rano odidem do prace a su styri alebo pat hodin poobede ked dojdem nieco porobim a uz treba ist spat
taka srandovna je ta pesnicka
to k tv mám teraz dalej,najhoršie sú poschodové domy,lebo všade musím mat všetko dvojmo a kolkokrát ani neviem kde som čo odniesla a nechala
ale jedna zásada dom má slúžit mne a nie ja domu,no máím rada poriadok a každý den niečo musím pošuchat lebo to by bola otročina.ešteže svokra si tých svojich35 sštvorcov opatrí sama.
ja som najprv musela navarit lebo by isiel hladny ale ja radsej varim ako upratujem :-) ja ti pridem navarit a ty mi mozes upratat chi chi akkurat spieva mojej kamosky manzel na STV 1 LOBO meniny
Ja mám jedno poschodie hore so 4 izbami a kúpelnou a schodiskom a dole takú istú plochu akurát nie je rozdelená a jednu kúpelnu a ja si z toho nerobím tažkú hlavu,len aby som mala čiarku že som upratala,lebo ked nám stavali dom mysleli si že to je penzion,takže aby si mala predstavu,no samozrejme že to nedokončím celé dnes asi.
damaxy ja potrebujem povysavat a pozmyvat dlazky v 4 miestnostiach a dat prat kopu pradla a potom to zehlit. Drahy isiel na futbal pride az vecer o 18