Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Jarka77

inac aj moj cita prispevky niekedy ked tu pisem ale mne to nevadi nech vidi co citim co prezivam a bud ma chce taku aka som alebo nech necha tak.

Jarka77

tish na kazdu z nas sem tam pride zly den. Mna ked moj nastve tak mam chut utiect a on ze utekam ja zas utekam. Aj ty radsej utec a vrat sa ale neber viac tabletiek nikto nestoji za to ze by si pobrala viac tabletiek. Ked chces napis mi na mail.

tish

alternativa, iba som spala dlhsie ako obycajne, na chvilu som sa prebrala, ked som sem napisala, sla do obchodu a hned spat a spala som doteraz. mne uz take to "vyssie" davky nerobia nic a neurobila som to prvykrat. len tie ciele vtedy boli vtedy daleko hlupejsie. ale mavam take skraty v hlave ked proste pozerem vsetko co mam v dosahu na spanie, ukludnenie a tak:(((

tish

prepacte ja som nechcela nic, ja som tym chcela iba spat spat a SPAT a to kvoli dovodu, ktory sem radsej nenapisem lebo ten dovod sem pravdepodobne chodi citat co tu pisem:(((

damaxy

Jarka ak neprídeš ja pojdem ja naozaj pôjdem varit,tak ja už vstávam zo stoličky Jarka,to myslím vážne že ja pôjdem a tak

damaxy

teraz prišla dcéra,že či nejdeme varit,ano chod očistit zemiaky daj varit vodu a ona mi povedala také ich slovo že dobrý odfajč a šla neviem čo to je asi ,že je velmi rada tak jej pojdem ešte dačo rozkázat.