Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

inka

silvi,ja som to pocitovala tak isto,vieš ked sa otvoriš a zrazu su tie pričiny problemov vonkuako keby si ich preživala od znova,ale potom mi neako odlahne,lebo viem že suto naozaj psychicke problemy a nie neake telesne ktore sa nedaju zmeniť,pekne si rozoberem čo som vypovedala a prehodnotim ako sa to da inak ,potom mi pride take uvolnenie.ale boli sedenia,ktore som nemohla vypustiť z hlavy,lebo som nenachadzala riešenie ale ked som mu spatne o tom porozprvala,našli sme ho.neboj sa teda ani tohoto,ale pomaly toz teba povychadza a nastane uvolnenie,lento trochu trva a telo nam to dava najavo tym svojim znamym sposobom.

inka

ja som na tom podobne tisch,zmena počasia,menzes ,viac aktivity ako obyčajne to su moji nepriatelia ale v podtate ich už viem trochu ovladať

inka

presne tak,treba obratit mysel na niečo ine,nie ten strach zväčšovať,velmi pomaha dychanie sustredene nosom dnu ustami von .mne sa to dlho večer vracalo,až som to začala ignorovať,pozname to a vždy sa nas to snaži zastrašiť.

tish

pravda inka, ja uz par dni vopred citim ked sa ide zmenit pocasie, aj ked sa ma zlepsit, mavam castejsie tie uzkosti a nepokoj a nalady sa mi menia kazdou minutou :(

Silvi

Hned mi je lepsie, ked vidim, ze na mna myslite. Inka, v piatok som Ti nestihla napisat ako bolo na terapii tak to teraz napravim. Rozhovor bol celkom v pohode,ale zasnem nad tym kam som sa dostala od panickych zachvatov a o com vsetkom sa s nim rozpravam. Dokonca som tam bola dlhsie ako hodinu. Mam taky pocit, ze ked sa viacej pred nim otvorim, tak sa pocity z tych rozhovorov premietnu nejakym sposobom do mojej psychiky a potom sa zachvaty vratia. Raz som mu to povedala a on na to poznamenal nieco v tom zmysle, ze vsetky lieky maju aj vedlajsie ucinky, hoci v konecnom dosledku pomahaju a ze vlastne je to v poriadku. Tak uvidim.

tish

silvi aj ja mavam navaly strachu uplne necakane, obzvlast ked som v pokoji alebo po nejakom strese. ale ked uz citim taky zvlastny pocit akoby mi ladova ruka zovrela srdce a zacne sa mi chviet zaludok a citim slabost, dam si magne alebo neurol a ak som v praci tak sa na nieco snazim sustredit, hoci aj surfovanie po nete, pracovat neviem v takom stave a ked som doma tak kniha alebo telka, aj ked nevnimam co robim, ono to prejde. aj tebe to prejde uvidis, len na to nemysli!
ahoooj inka!

inka

ahojte dievcata,silvi skor to bude tym ochladenim a vobec počasim,na jesen sa vsetky choroby trochu horšia,hlavne je fakt na to nemysliet,skus to trochu prekabatit.ja tiež teraz horšie spavam,cez deň by som prespala ale v noci sa zobudim alebo nad ranom a som vyspata.

Silvi

Posnazim sa, ale je to taky zakon schvalnosti, ked si clovek mysli, ze je vsetko v poriadku tak je panika hned tu. V noci som mala taky zlastny pocit strachu, niekde vzadu v chrbte, myslela,som si ze dostanem nejaky infarkt alebo co, presne ako pred rokom.Inak aj u nas je strasne, fuka znamy kosuňicky vietor, vobec som nemohla spat. Prave si davam cajik a idem sa pustit do roboty. PA , a budem sa drzat tvojej rady tish.