Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Ahoj barunka. Neboj, vsetko zle prejde, tak ako doteraz. Daj si cajik na povzbudenie alebo kavicku a hned Ti bude lepsie. Ja ked sa citim tak nanic, zatvorim sa v kancli, pekne sa namalujem (hovorim tomu rekonstrukcia),dam jednu kavu a potom ma to prejde.
ahojte, kde ste všetci.Ako ste spinkali? pri tom mesiaci,ktorý by som najradšej zostrelila.Ja úplne nemožne.Radšej som mohla využiť lepšie čas a vygruntovať byt.Teraz by som spala, točí sa mi hlava a točí a točí,oči mi klipkajú-vyzerám určite príťažlivo.tak ste tu či nie?
Bez liekov je ťažšie s tým bojovať ale nie vždy. Poznám to. Keď som ešte nevedela, že mám PP a nemala som lieky tak som to musela zvládnuť bez nich. Ale našťastie som mala pri sebe dobrých ľudí, ktorí mi pomohli.
Je dobré ak máme obidve strany(lieky a niekoho,kto nám pomôže a povzbudí nás.)
Čaute Tak si tu takto pekne oddychujete. Aj moja PP teraz oddychuje a neozvala sa mi viac ako týždeň. Seroxat mi pomáha a tomu som rada :-)Ale nielen lieky, ale aj vďaka mojim kamarátom to dobre zvládam.:-)
Tak sa zatial majte ;-)
dnes nejako vsetci oddychuju a dufam ze aj uzkost a pp pochopili,ze cez vikend urcite nesmu otravovat,nemali by vobec to by bolo najlepsie ale ved....
mylsim na icq, ja nechapem co to robi potom, to som este nezazila