Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
lencok tak a mas o starost menej.To sa hned lahsie zije.
tak skuska dopadla vynikajuco:-), a to som si po nej aj poplakala, ja trdlo...este ze ma tishka na icq ukludnila-zlata osobka. prajem pekny dnik, uvidim ako dopadnem zajtra, vsetci sa drzkajte!
lencok dobre to dopadne,uvidíš.Odbehla som na chvíľu von,potom na wecko opláchnuť sa studenou vodou-hlava sa netočí ale bolí,ale aj to prejde.
lencok, drzim palceky na skuske a s tym nahodenim je to dobry napad...s kamosom sme chodievali na skusky s heslom, "ked uz hlupi tak aspon pekni" co v tvojom pripade je ten zaciatok urcite opacny a zaver tiez plati:D
tak ja idem nahodit "bojove farby" a idem do boja
pekny den prajem, no aj mne sa toci hlavka, ale sme dopadli...a to mam za hodinu tazku skusku...som zvedava ako sa tam dotackam a ako to spackam:-', musim sa nad tym pousmiat inak by slak trafil
myslíte,že si niekto všimne aké sme pekne zmachlené,keď nám (mne)je tak blbo?
no nič,zmeňme tému. aký bol víkend,čo ste porábali?
ahojte, barunka hras sa na tereskovovu? :D tak sme volali stav ked sa tocila hlava v opilosti :D ale nieee, srandujem, aj ja mam nahodenu fasadu :D prajem pekny den :)
malo tam byť : tááák sa mi točí hlava. Bože vidíš aké kraviny píšem!
ahoj sivli.ja tomu hovorím údržba,alebo si nahadzujem tapetu.
Ja viem,že to prejde,ale...fúúj tie pocity.Tak by som niekoho zbila.Som totálne zúrivá z týchto príznakov,všetko ma štve.Prečo nemá túto pliagu ten čo robí zlo.Táááááááák sa močí hlava a nejde to zastaviť ako na kolotoči.Už sa len povracať.
Prepáč,že som nechutná,ale tak sa cítim.