Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
slavma mozes vyskusat.Lenze niekedy si ludia mylia depku so zlou naladou to nie je jedno depka pretrvava a zhorsuje sa a nakoniec nie je samovrazda nic vynimocne.Ja som bola na kraji priepasti takze viem ako to tam vyzera,lieky napravia chemiu v mozgu zabezpecia prenosy medzi bunkami jednoducho ta .Zalezi aky stupen prezivas,ale je to vazna tema.
Slavma aj ja som sa bala ale ked to nechas po starom potom pride ze sama pojdes a budes si este pyutat.A coho sa bojis.Ked mame anginu ideme si pre abt a nikto sa nepozastavi ked mame reumu ideme si tiez pre lieky tak ked mame v mozgu niecoho malo co by zabezpecilo jeho dobru prevadzku tak si tiez pojdeme.To su len predsudky.Nezabudni lekar ta oboznami vysvetli povie a ty ako pacient mozes povedat co si o tom myslis.Len tu je oblast ze kazdy povie neviem lieky od psychiatra lebo...lebo co.Lebo by mi pomohli?A preco sa bojis dopredu a su ludia ktori beru lieky cely zivot.Liek zabezpeci ze to co normalne sa necytvori v tele to co tam potrebujeme nam doda.Tym sa vytvori rovnovaha a fungujes.
Lohrien vsetko je v nasej hlave odtial treba zacat,vytriedovat myslienky zle nepokojne.Na zaciatku je to tazke neviem to posudit ake mas stadium mozno je to lahsie ako u niekoho ineho mozno aj ako u mna.Je to dlha cesta a musis sa najst v zivote.Najst svoje miesto naucit sa zbavit veci,ktore sposobuju tvoju nespokojnost,zmenit postoje k ludo k veciam,nebat sa zacat odznova a aj niekde inde.Najst si vlastnu slobodu.Nic nie je konecne,vsetko sa da zariadit aj inaksie.No k tomuto je dobre ked ta niekto nasmeruje a povie tymi dverami pojdes,je to tazke dokazat len sam od seba,ze dnes sa otocim a idem inou cestou.Mame zachodene kolaje aj pohlady a tu musi niekto prist a povedat aj inak sa da.A samozrejme ty musis povedat skusim aj ked som takto v zivote to nerobila.Objavis dalsie moznosti a potom je dobre,potom je fajn.
Slavma ano paniku prichadzaju z jasneho neba.Vydesia ta k smrti,ked sa s nimi nic neriobi a ked nevies ze to je vlastne psychicke stale sa to zhorsuje,strach taky zvlastny mas v sebe a rozmyslas kedy sa nieco podobne zopakuje.Potom si zacnes mysliet ze je prejav nejakej nemoci a kolotoc sa zacne.Po nejakom case ked sa stale s tym nic nerobi nasleduje depresia a to je sakra zle spojenie.To je jedna cast.No moze to byt aj inak.Citim ze nieco nie je v poriadku,nie je to ako normalna choroba,predsudky dam nabok zajdem k psychiatrovi porozpravam mu o svojich pochybnostiach,usmejem sa ze som mozno aj nemala za nim chodit.On mi povie ci je to nieco co treba liecit,comu sa treba venovat ci liekmi alebo rozhovormi a idem domov.Uspokojena oboznamena viem ako to strasidlo vyzera a kedy sa vytrci na mna.Naucim sa techniky ktorymi si pomozem kym to nezvladnem na jednotku.
Lohrien vsetko ide lepsie ked nam niekto pomoze a aj rychlejsie.V obdobi ked clovek trpi je to tazke ,najdolezitejsie v pomoci je ukazat cestu ako to riesit vysvetlit preco prave ja sa trapim,co s tym robit.Potom ked pochopis taketo veci a trochu sa ta rozkolisanost dostane pod kontrolu a zmenis pohlad na veci potom to pojde aj same.Ale v akutnom stadiu neverim,to moze pisat len ten kto to neprezil.