Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
doma je predsa doma a tam si medzi svojimi.
Dobre budem končiť, som unavená a zajtra stávam na prax. Prajem dobrú nocku.pa
no tak budeme asi rovnaký ročník, ja budem mať tiež 22 v lete ked má prísť môj milý.som z Rim. Soboty(ale dúfam že ma tu nikto nespozná, z môjho príbehu):))ja to tu mám tiež veľmi rada, len s tou robotou je to hrozné, ale do zahr. už nechcem ísť, bola to pre mna ako nočná mora, už to viac nechcem zažiť, sice mi môj veľmi chýba, ale ludia sme rôzny to nie je pre mna, nie som taká silná, nestojí mi to za to, aby som si tam zničila fyz, i psych. zdravie.Tu som doma...a jedine tu sa cítim v bezpečí.
Mijka Na absolvent.praxi som už tretí mesiac akončí mi koncom mája.Ja sa tam chválabohu nenudím. Stále mi dávajú nejake spisy a tak stále skenujem a skenujem. Ale baví ma to a je tam celkom fajn.
V januári som mala 22r. Priateľa zatial nemám. Nieže by som nechcela ale asi som ešte nestretla toho pravého. To chce čas. Verím ti, ž eti je smutno za tvojím priateľom. Ale neboj, onedlho sa stretnete a potom budete radi že ste spolu.
A koľko máš ty rokov a kde bývaš? Ja v Púchove a mám toto mesto rada:-)
ja som tam len krátko, týžden. zatiaľ nič moc, pečiatkujem ako v škôlke:)), obálky vypisujem a nič extra, málo roboty..niekedy sa aj nudím a to nemám rada, lebo vtedy sa čas veeeelmi pomaly vlečie:0)
ako dlho chodíš na tu prax?mne končí až v júli, aj priateľ mi len vtedy príde domov z irska, už teraz mi je o ničom bez neho a to je ešte taaak daleko.
Ja by som si tiež vedela predstaviť,lepšie povedané chcela by som dáku dobru robôtku, ale u nás je to naozaj velmi tažké, malé mesto, málo šance.a ešte k tomu aj priateľ daleko.
kolko máš rokov ak sa môžem spytať? a či máš priateľa ale nemusíš odpovedať, ja len tak zvedavosť a hladám si tu kamošov..hehe:))
a tie okuliare, v pondelok mi očná vypísala 1 a 1.5-ky, no nevidela som dobre, včera mi v optike zmerali, takže potrebujem len 0.5..to je sila,čo???riadny lekári:(iba zbytočné vydavky, na vymenu skla atd..ako keby bol človek na abs. praxi milionár:((
Tak sa drž moja...neboj bude dobre...a bude aj robota..možno vtedy ked s tým vôbec nebudeš počítať...to mám z vlastnej skúsenosti.
Ďakujem Vám za povzbudenie.Ste zlatí:-)
Záchvat nebol moc príjemní ani hrozní. Už som sa s tím naučila žiť aj vďaka vám to zvládam.
Mijka Aj ja nosím okuliare a vidím v nich lepšie. Čo robíš na absol.praxi? Ja väčšinnou skenujem cez počítač spisy(doklady-zmluvy).
awoj Veve, drž sa a bud silná, dokážeš to..ved nie si sama!!!
Síce som také niečo ešte nemala, ale viem si predstaviť, že to musí byť veľmi zlé..
Ja ti tiež veľmi držím palčeky ohľadom tej roboty...a nestresuj sa kvôli nej..až náhodou nevyjde..bude potom lepšia, určite, uvidíš..len treba veriť a nestrácať nádej!!
Asi vieš, že ja tiež chodím na tu abs. prax, nič moc, ale zatial ujde...ja sa ešte potrebujem dať pokopy.
Mne už bolo lepšie tento týžden, ale dnes bolo aj mne kus horšie...neviem, možno je to aj počasím..nebola som sama komu nebolo najlepšie.
Už nosím aj okuliare, tak už nemám také závraty, ale necem to zakryknuť..hádam, už bude lepšie.
Aj Vám všetkým a tiež Tebe Veve, prajem veľa,veľa síl!!!Zvládneme to!!!
Veve budem ti drzat silno palceky aby ta tam vzali! tiez mi bolo dnes na nic- nie je to celkom prec ale nemyslim na to.
Veve, ak sa môžem pripojiť, ja užívam na panickú poruchu 2x denne po 1/2 Rudotel. Coaxil, radepur a ni iné nič mi nezaberá. Drž sa!
Ahojte Tak som tu opäť. Ako sa máte?Dúfam, že vás úzkosť neprenasleduje ako mňa. Dnes som mala panic.záchvat a bol trochu viac intenzívny. Najprv som sa dosť triasla a plakala ale potom som začala zhlboka dýchyť.Dala som si tabletku Diazepam a za chvíľku ma to prešlo. Po tej tabletke som sa cítila malátna a chcelo sa mi po nej hrozne spať. Teraz je mi už lepšie. Keď som mala záchvat tak som myslela na vás a(hlavne na Miloša)ako to tiež zvládate.
Snažím sa byť silná a úzkosti nedať vyhrať:-)
Dnes som bola opäť na pohovore ohladom Kauflandu a vybrala som si oddelenie pekárne. Tak som zvedavá či ma zoberú. Potom vám dám vedieť. Ale počula som že je to dobrá práca.
Tak sa zatial majte a bojujte!!!:-)