Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

lencok

soni ja som si nasla kamosov cez net a tu, ti co vedia ake to je...inak tu doma nemam nikoho takeho, akurat ze sa snazim o tom viac povedat priatelovi...

lencok

mijka ja vidim seba pred dvoma rokmi, nic som si poriadne nevedela vybavit...ale pochopila som ze som clovek ktory ma rovnake prava ako ostatni, mas pravo na svoj nazor, postoj, mas pravo prejavit svoje pocity...si jedinecna osobnost, tak sa neboj prejavit a povedat to co chces! nemas sa coho bat, jednoducho zi, ak by mal niekto s tebou nejaky problem, nevsimaj si ho...a hlavne nemysli na to, ze co ludia "povedia", co si budu mylsiet....no nech si myslia, nie? ja som ja, som taka aka som a basta.

lencok

a kasli na to co si o tebe myslia ludia, ich problem, sustred sa na to aby bolo tebe dobre, co ta tam po inych, urcite maju kopec svojich problemov, uvolni sa, odhod ten pocit...hned sa ti bude lahsie zit, diva sa niekto blbo na cloveka choreho na cukrovku??? mysli si on nom nieco zle? myslim ze nie! ak ano, tak no commnent....

mijka

ved mne sa to už zdá dosť dlho 3 mes. žiadne vedľajšie účinky ale ani dobré, že by sa za 3 mes. ešte nedostavili účinky?to sa mi zdá divné?a ja som taký hanblivý človek, ja sa aj hanbím, a mám nízke sebavedomie, to je zlé a preto ma aj lekári len tak odpálkujú.

lencok

no niekedy je lekar slepy, inak ty si nemala z neho ani vedlajsie ucinky? ak si nepocitila ziadnu zmenu k lepsiemu, ja by som sa s nou na tvojom mieste urcite porozpravala, ved existuje kopa Ad, a casto sa stava ze cloveku hned prve nesadnu....alebo dtuha monzost ze este nezcali ucinkovat...no ona je tam od toho aby ti pomohla, tak smelo sa s nou porozpravaj...!

mijka

ved to leni, ja sa už aj hanbím tam chodiť, vieš ja som taký debil, rozmýšlam nad tým, čo sí ti ľudia o mne myslia že som znova tam a tak...
neviem, ten coaxil je nejaký blbý liek...ja nehovorím, že je zlý, zle mi z neho nebolo, no ja som nezachytila nič také zvláštne, pozitívne:((a ked som jej o tom hovorila, tak mi povedala to čo som už písala, ona mi asi nechce zmeniť ten liek, tak čo jej povedať, poprosiť aby zmenila, ale ona je lekárka, tak by to mala vedieť naj. čo je dobré a nie,nie?

lencok

od januara su to tri mesiace, to nie je zasa az taka dlha doba, ja som s tym zacala tiez tak isto, a tiez som este neni ok, niekedy dlhsie trva kym sa dostavi ucinok...ale ak by ti nebolo lepsie,mala by si sa poradit so svojou psychiatrickou...
a teraz usmev prosim damy:-))))))...usmejte apson sa trosku ja vas vidim:-)hned bude lepsie

lencok

a mijka to ze ta boli ten chrbatik, myslim ze je to z nazbieranej uzkosti, strachu...sa ti stiahli svaly, malo pohybu a to boli...a dlho trva kym sa to vrati do povodneho stavu, treba pomaly cvicit, ved ako som ti uz pisala, niekedy je to na nevydrzanie, joj moja vies kolko krat som uz aj ja bola na rehabilitaciach, a velmi dlho trvalo kym sa mi polavilo...ale jedno je iste, bud vytrvala a uspech ta neminie...