Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

jolanka

nie ja som opakovala ale pokil viem tak iba ziados o prerusenie v ktorej uvedies zo zdravotných dovodov a nemusis ani udat ake,je to tvoje pravo,ak potrebuju tak si ho vypytaju.

lencok

no so mnou sa to taha uz dlhsie a mam problemy s chrbticou...a necitim sa fyzicky nejako extra dobre, preto aj tu skolu nezvladam ale asi by mi to pomohlo prerusit a dat sa znova dokopy...zacat inak!!!
jolanka som rada ze si sa vyliecila:-), dobre sa to cita...

jolanka

za jeden rok brala som antidepresiv a anxiolitika a hlavne som chcela,zmenila som pohlad na seba,zivot,svet,myslim viac pozitivne,odburala som stres,yacala opat pracovat i ked na polovicny uvazok,som na materskej okrem ineho,kolektiv aludia okolo mna a vo velkom percente toto forum a Damaxy ktora mala pre mn pekne slovko po ruke a ona mi ten pohlad trosku pomohla zmenit aurcite pomoze i vam ostatným.Ale treba chciet, nepoddat sa NIE JE HAMBA PADNUT NA DNO,ALE NEVSTAT.

lencok

jolanka dakujem za radu a povzbudenie:-)...vies neveim sa sama rozhodnut, aj ked citim ze by som potrebovala oddych a zregenerovat sa...len neviem urobit to rozhodnutie. ale pravda je ze nemam co stratit.
a za aku dlhu dobu sa ti podarilo vyliecit, co okrem Ad ti pomohlo?

jolanka

LENOCEK, NEVIEM CO STUDUJES ALE Y VLASNEJ SKUSNOSTI,KOLI DEPRESIAM A PP SOM SI ZOPAKOVALA ROCNIK A MUSIM POVEDAT,ZE JE TO FAJ MAM MENEJ SKUSOK A VIAC CASU NA PRIPRAVU NA STATNICU, VED CO STRATIS AK TO PRERUSIS AK SI VYCERPANA A NEVLADZES TAK TELO POTREBUJE ODDYCH A REGENERACIU A POTOM V POKOJI VSETKO ZVLADNES

lencok

inak mam taku dilemu...uz o nej viete, ja sa neveim rozhodnut ci mam prerusit to studium:-(...fakt neveim ci ani alebo nie, stale nad tym premyslam a neveim neveim...co myslite? ja viem asi tazko radit, ale skuste...jednoducho mam dilemu...

jolanka

ahojte vsetci, ja sem uy pisem iba malo ale chcem vas aspon trosku potesit ja som uz vyliecena,a viem ze to dokazete aj vy.Viete vseko zle ma aj dobru stranku a mi sa ju musime naucit najst,proste robit svet lepsim a potom budeme pokojní a lepsimi,nebudu nas trapit paniky,depresie.chcu ma vzhodit,mam prileyitost najs nieco nove a tam ma odcenia,robim pomaly,no ale bez chyb.To su tie pozitiva na tom zlom.