Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
nie ja som opakovala ale pokil viem tak iba ziados o prerusenie v ktorej uvedies zo zdravotných dovodov a nemusis ani udat ake,je to tvoje pravo,ak potrebuju tak si ho vypytaju.
lekarske potvrdenie
a jolanka ty si prerusila studium,treba k tomu lekarske ze ano...
no so mnou sa to taha uz dlhsie a mam problemy s chrbticou...a necitim sa fyzicky nejako extra dobre, preto aj tu skolu nezvladam ale asi by mi to pomohlo prerusit a dat sa znova dokopy...zacat inak!!!
jolanka som rada ze si sa vyliecila:-), dobre sa to cita...
za jeden rok brala som antidepresiv a anxiolitika a hlavne som chcela,zmenila som pohlad na seba,zivot,svet,myslim viac pozitivne,odburala som stres,yacala opat pracovat i ked na polovicny uvazok,som na materskej okrem ineho,kolektiv aludia okolo mna a vo velkom percente toto forum a Damaxy ktora mala pre mn pekne slovko po ruke a ona mi ten pohlad trosku pomohla zmenit aurcite pomoze i vam ostatným.Ale treba chciet, nepoddat sa NIE JE HAMBA PADNUT NA DNO,ALE NEVSTAT.
jolanka dakujem za radu a povzbudenie:-)...vies neveim sa sama rozhodnut, aj ked citim ze by som potrebovala oddych a zregenerovat sa...len neviem urobit to rozhodnutie. ale pravda je ze nemam co stratit.
a za aku dlhu dobu sa ti podarilo vyliecit, co okrem Ad ti pomohlo?
LENOCEK, NEVIEM CO STUDUJES ALE Y VLASNEJ SKUSNOSTI,KOLI DEPRESIAM A PP SOM SI ZOPAKOVALA ROCNIK A MUSIM POVEDAT,ZE JE TO FAJ MAM MENEJ SKUSOK A VIAC CASU NA PRIPRAVU NA STATNICU, VED CO STRATIS AK TO PRERUSIS AK SI VYCERPANA A NEVLADZES TAK TELO POTREBUJE ODDYCH A REGENERACIU A POTOM V POKOJI VSETKO ZVLADNES
inak mam taku dilemu...uz o nej viete, ja sa neveim rozhodnut ci mam prerusit to studium:-(...fakt neveim ci ani alebo nie, stale nad tym premyslam a neveim neveim...co myslite? ja viem asi tazko radit, ale skuste...jednoducho mam dilemu...
jolanka je fajn vediet ze niekto sa vyliecil:-)...
ahojte vsetci, ja sem uy pisem iba malo ale chcem vas aspon trosku potesit ja som uz vyliecena,a viem ze to dokazete aj vy.Viete vseko zle ma aj dobru stranku a mi sa ju musime naucit najst,proste robit svet lepsim a potom budeme pokojní a lepsimi,nebudu nas trapit paniky,depresie.chcu ma vzhodit,mam prileyitost najs nieco nove a tam ma odcenia,robim pomaly,no ale bez chyb.To su tie pozitiva na tom zlom.