Úzkosť

sweetberry

mam pocit ze neviem co chcem neviem si vazit pomoc druhych lebo chcem aby bolo vsetko hned a dokonale
nedokazem vydrzat lahko sa zrutim
hned sa spustim placem
a nemam sa rada

mijka

dobrú chuť k polievočke:))nech ťa zohreje:)
ja sa cítim v pohode, zatiaľ..keby to tak aj ostalo:)to by bolo super, to by som priala nám všetkým:)

lencok

skola som mala rano, od siedmej, teraz uz mam freeeeeeeeee:-))))...
a bola som si zistovat veci ohladom prerusenia studia....a ty sa mi mas ako:-)))))

mijka

aha, sorry, ty vieš že sa foto musí zmenšiť, tak potom nič, no:))
ako sa mi máš dnes?:) bola si v škole, bo máš voľno?

mijka

lencok, fotka sa musí nejak zmenšiť, no ako sa to robí, ti neviem povedať, ja som taký technický antitalent:o), mne to spravil nejaký chalan cez chat, som mu poslala foto a on mi to zmenšil, síce odvtedy som si ho už stihla aj vymazať:))takže tú fotku treba nejak zmenšiť...možno ti ostatní budú vedieť s tým pomôcť, alebo priateľ:)

lencok

mijika, ...nie nechcem sa zoznamovat:-), len ludi ktorich tam poznam chcu aby som si tam dala foto, a mi to nejde....
a na mailiku som este nebola, idem kuk...
...sweetberry a coze ta teraz najviac trapi

mijka

inak, dnes je tak kráásne vonku:))mala by som sa už aj ja pozbierať a vypadnúť na rehabku:))necelo sa mi, zle som spala v noci, tak som sa doobeda vyvaľovala, ale už bude najvyšší čas:))

mijka

lencok, čo sa chceš zoznamovať?????:)))
prišiel ti mail???ty si asi nechceš poskypovať, iba chatovať, že??:)))no dobre,dobre:))