Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
a etse mi to napisalo ze to bude stahovat vyse hodiny, to je co
nemohol by si mi to zmensit teda ty, su to len styri foto, sa mi s tym nece prplat...ma to mat do 300 MB
ok skusim:-D, aj ked pochybujem
a moj priatel ma tolko roboty ze nevie kde mu hlava stoji, chcem to spravit uz nejeden piatok...
no milosko len ja to asi nebudem vediet:-(, ja som total antitalent
idem vystrcit hlavku na balkon, nech sa trosku opalim:-))))
a polievocka ma zohriala:-))))
sweetberry vsetko sa hned neda, musi ta bavit ta cesta po ktorej kracas za vytuzenym cielom....to je zaklad, nie byt v cieli ale ta cesta do ciela...z toho sa najvaic tes, ciel bude uz len takym vyvrcholenim!!!Predstav si ze vsetky prekazky su kamene, po ktorých sa dostaneš k životu, aky si želaš. Ber svoj zivot ako vyzvu! Kedykoľvek možeme zacat znova, a preto zlyhanim nie je pad nadol, ale zotrvanie dole!
Vies sweetberry nikdy nebude nic dokonale....ale my mozeme aj to nedokonale povazovat za "dokonale", pretoze nedokonalost je normalna. Preto ber veci s lahkostou...skus sa uvolnit a vyckaj, uvidis ako sa tvoj zivot zmeni...!
sweetberry a preco by si si to mala o sebe mysliet? preco by si sa nemala mat rada? trpezlivosti sa musime ucit. ani ta nepride hned a treba na nej a hlavne na sebe pracovat. mozno preto nam zivot hadze polena pod nohy aby sa zastavili a zamysleli, ze asi nerobime nieco spravne. preto treba aj na vsetkom zlom najst nieco pozitivne a neupadat. a ak to uz sama nezvladas, vyhladaj odbornika, na to tu predsa su.
mijka som rada ze ti je lepsie:-), tebe tie problemy mohla sposobovat aj ta prax, fajn ze si na pn...davaj sa dokopy, tak uz si zmenila tie lieciky?