Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Veve

Tish no tak vidíš že to nebolo až také hrozné. Začala si nový začiatok so sebou a budem rada, ak tie negatívne veci časom všetky vyplávajú na povrch. Slzičky budú ale aj veľa úsmevu:-)
Lenčok včera som myslela na teba. Dúfam, že ti je už lepšie. Miloško a ostatní ako som tu čítala ťa aspoň trochu rozveselili. A tých koníkov som si tiež pustila. Je to pekné:-)))
Lenčok veď aj ty si mi raz pomohla keď som mala depku a som sa ti cez telefón vyrozprávala.Si veľmi inteligentné, pekné a milé dievča. Hoci ťa dlho nepoznám ale cítim to.Z úzkosťou a depresiou nebojuješ len ty sama ale my všetci. A zatial to zvládaš:-)Niekedy sa ti ozvem.
Včera som mala fakt dobrý deň:-)mali prísť Nemci a neprišli a aj preto som bola taká veselá. Ale ak dnes prídu tak budem mať po peknom dni.Zajtra mám konečne volno a príde priateľ aj s bratom. Fakt sa na nich teším:-)
Som zbytá ako pes z práce. Teraz ma bolí krčná chrbtica.Dúfam, že to dnes nejako vydržím.
Tak sa mi zatial majte:-))

tish

naozaj mam taky dobrypocit zo seba, ze som sa konecne odhodlala na to co som sa mala uz davno. ale aj tak dobre. verim, ze mi to pomoze. a konecne mi prisla biolampaaaa!! takze mam radoooost :))

tish

ahojte az teraz som dorazila k pc. no bolo velmi prijemne, psych. je velmi mila, ma velmi dobry pristup a nemala som problem rozpravat sa s nou. ale boli aj slzicky a este ich bude vela. a aj mi ich nariadila, ze si mam niekedy pustit hudbu z ktorej je mi smutno, zhasnut svetlo a plakat a plakat a plakat. budem tam chodit teraz kazdy tyzden a postupne sa budem ucit davat to negativne z vnutra prec. zatial podla toho co zo mna dostala to vyzera na postraumaticky stresovy syndrom. a som naozaj rada ze som tam sla. a dakujem vsetkym ktorí ste na mna mysleli. vazim si to. a som na seba hrda, ze som urobila dalsi krok.

Dee

dobre ranko, damaxy ja som velmi zalubena a na jar vzdy intenzivnejsie. Vtaciky cvirikaju, stromy kvitnu a hormony blbnu:o)
Tish, ako bolo vcera? Myslela som na teba