Zle znášam vypäté situácie a keď som sama doma . Lekár mi dal Xanax, poradte niečo z homeopatie alebo niečo iné len nie lieky.
Úzkosť
Tish no tak vidíš že to nebolo až také hrozné. Začala si nový začiatok so sebou a budem rada, ak tie negatívne veci časom všetky vyplávajú na povrch. Slzičky budú ale aj veľa úsmevu:-)
Lenčok včera som myslela na teba. Dúfam, že ti je už lepšie. Miloško a ostatní ako som tu čítala ťa aspoň trochu rozveselili. A tých koníkov som si tiež pustila. Je to pekné:-)))
Lenčok veď aj ty si mi raz pomohla keď som mala depku a som sa ti cez telefón vyrozprávala.Si veľmi inteligentné, pekné a milé dievča. Hoci ťa dlho nepoznám ale cítim to.Z úzkosťou a depresiou nebojuješ len ty sama ale my všetci. A zatial to zvládaš:-)Niekedy sa ti ozvem.
Včera som mala fakt dobrý deň:-)mali prísť Nemci a neprišli a aj preto som bola taká veselá. Ale ak dnes prídu tak budem mať po peknom dni.Zajtra mám konečne volno a príde priateľ aj s bratom. Fakt sa na nich teším:-)
Som zbytá ako pes z práce. Teraz ma bolí krčná chrbtica.Dúfam, že to dnes nejako vydržím.
Tak sa mi zatial majte:-))
naozaj mam taky dobrypocit zo seba, ze som sa konecne odhodlala na to co som sa mala uz davno. ale aj tak dobre. verim, ze mi to pomoze. a konecne mi prisla biolampaaaa!! takze mam radoooost :))
ahojte az teraz som dorazila k pc. no bolo velmi prijemne, psych. je velmi mila, ma velmi dobry pristup a nemala som problem rozpravat sa s nou. ale boli aj slzicky a este ich bude vela. a aj mi ich nariadila, ze si mam niekedy pustit hudbu z ktorej je mi smutno, zhasnut svetlo a plakat a plakat a plakat. budem tam chodit teraz kazdy tyzden a postupne sa budem ucit davat to negativne z vnutra prec. zatial podla toho co zo mna dostala to vyzera na postraumaticky stresovy syndrom. a som naozaj rada ze som tam sla. a dakujem vsetkym ktorí ste na mna mysleli. vazim si to. a som na seba hrda, ze som urobila dalsi krok.
dobre ranko, damaxy ja som velmi zalubena a na jar vzdy intenzivnejsie. Vtaciky cvirikaju, stromy kvitnu a hormony blbnu:o)
Tish, ako bolo vcera? Myslela som na teba
trochu od veci mozno ,ale jar ide je tu niekto vobec okrem mna zalubeny?To ohromne pomaha proti uzkosti niekedy
vsetky pekny vecer, drzte sa, paaaaaaaaaaaa:-)
verim ze zajtra bude lepsie...
no dnes mizerne, ale dufam ze to prejde.....
ahoj lencok..... coze ti je? blbe myslienky? to mam aj ja. a ako sa citis?
ahoj siu, som chora, doma...a mam blbe myslienky.....uz som dlho dooma