Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Úzkosť

Dee

no niektore mesta mi zobrazi slabo a napriklad Prahu to krasne ukazalo. Ale najlepsie zabery su v USA tam vidis pomaly aj poznavaciu znacku auta. A vsade su take bodecky a ked na to kliknes tak je tam foto od nejakeho dobraka:o)

lencok

no ja napr.vidim len take obrysy...ale domy su celkom v poho....napr aj hory, aj grand Canon mi zobrazilo celkom fajne...

lencok

ozaj inak ja sa teda musim poriadne oprasit, alebo idem si zobrat prachovku, a dobre utriem ten prach co je na mne:-)

lencok

dee nebola som este, pocuj neveim uplne extra ako sa to ovlada, niekedy to ide velmi pomaly..., ale inak bola som na novom zelande, na malorke, v toronte,v sydney,makarskej:-)

lencok

fakt ze pre cloveka je najhorsie ked musi stale trcat doma, ale co ma robit, ked je chory....no prezila som, idem dalej...:-)

lencok

ahojte,
no dnes je to o nieco lepsie, netvrdim ye super, ale postupne pomaly...no nie, stvaram blbosti, ale moja vec...uz sa ukludnujem:-)a nesiem za to zodpovednost...sice ma boli hlava dnes, co som tak plakala, ale psychicky lepsie...
vsetkym dakujem za pekne slova, veve drzkaj sa mi, budem rada ked sa ozves, alebo ja sa ozvem:-)
milosko aj ty sa drzaj....vcera ste mi pomohli...
tish ja som vedela, ze ta psych.bude pre teba velmi dobre riesenie, drzim palce, a hned ako budem aj ja ok, idem zavolat tej svojej...dost bolo lutosti, treba sa postavit na nohy a zacat konat, tato choroba ma zasa polozila na kolena, ale DOST!